Fidesz: A bukott baloldal élcelődése cinikus és felháborító

2013. augusztus 09. 15:21

Cinikus és felháborító, hogy éppen a devizahitelesek helyzetéért felelős „bukott baloldal” űz gúnyt a kormány szociális családiház-építési programjának keretében kialakított ócsai lakóparkból, mely az adósságaik miatt otthonaikat elvesztett embereken segít ‒ jelentette ki a Fidesz szóvivője pénteken, Helvécián.

2013. augusztus 09. 15:21

Zsigó Róbert arra reagált, hogy a szocialista Korózs Lajos csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Ócsa már nem lakópark, hanem kalandpark, ahol a nyolcvan lakásból huszonháromban laknak, és ötmillió forintért őrzi egy biztonsági cég. Öt kilométerre van a posta, közel hat kilométerre van az első ABC-áruház, s azt sem tudni hogyan jutnak majd be a gyerekek az iskolába. Egyetlen egy devizahitelest sem akar a kormány megmenteni, ez csak a kormányzati propaganda része – tette hozzá.

Zsigó hangsúlyozta: a jelenlegi kabineten kívül senki nem segített a devizahiteleseken. A Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon nevével fémjelzett „bukott baloldal” a bankok mellé állt és hagyta, hogy a pénzintézetek „kaszáljanak”. Hozzátette, az Orbán-kormány ezzel szemben az ócsai lakópark építésével éppen azoknak segít, akiknek erre a leginkább szükségük van: akik devizaadósságuk miatt elveszítették otthonukat.

A szóvivő szerint igazi kalandba a Gyurcsány‒Bajnai-kormányok bocsátkoztak akkor, amikor a magyar embereket hagyták devizában eladósodni. Éppen ezért cinikus és felháborító, hogy egyedül a „bukott baloldalnak” jut eszébe a kárvallottak segítségére sietők munkáján élcelődni – mondta Zsigó Róbert.

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 10. 08:45
A bukottságról meg annyit hogy Zsigókám nézz körül most az országban,hogy a nagy bukott baloldal után most mit alkottatok.Rosszabb,mint volt.Kivéve a gazdagoknak meg Orbán haverjainak.
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 10. 08:40
Megint ez a fasz Zsigó.Ritka nagy barom.A fidesz meg 2002 ben volt bukott.Nem is akármennyire.Mellesleg gyengén jegyzem meg hogy 2002 és 2010 között a fidesz ugyanúgy felelős azokért a dolgokért amik történtek,ugyanis ellenzékben a parlamantben voltak,és mindent alapból leszavaztak.Úgyhogy gyenge próbálkozás úgy beállítani az előző kormányokat,hogy kizárólag ők a felelősek mindenért.Hát nem!
incze
2013. augusztus 10. 03:07
Szóval akkor - nem a kidobált milliárdokkal, - meg az 500K/m2 árral, - és az átvert emberekkel - vagy hogy eleve látta mindenki, akinek 10 ujja a kezén, vagy egy abakusza van, mekkora kreténség ez az ócsai gettó (még ha attól az apróságtól szokás szerint el is tekintünk, hogy emberektől van szó).
zolka50.50
2013. augusztus 09. 23:23
"0bsitos [Hozzászóló kiszűrése] 2013. augusztus 9. 23:01 * * @Obulus Négyzetméterenként? Azon szerinted 10 ember fér el, télikabátban. És mind áhitattal hallgat téged az operaház előtt." Még mindig nem fogod fel, hogy miről van szó te nagyon hülye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!