Vona: A mostani kormánnyal szemben is ki kell állni

2013. július 06. 16:24

A négy évvel ezelőtti helyzethez hasonlóan a mostani kormánnyal szemben is ki kell állni az ország igazságáért és becsületéért – jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik elnöke az Új Magyar Gárda által szervezett megemlékezésen, szombaton a budapesti Erzsébet téren.

2013. július 06. 16:24
A mintegy 150 összegyűlt gárdista és a néhány tucat érdeklődő abból az alkalomból tartott megemlékezést, hogy éppen négy éve, 2009. július 4-én az Erzsébet téren délután mintegy 200 gárdista sorakozott fel egyenruhában, hogy demonstráljon a Magyar Gárda feloszlatását kimondó bírósági döntés ellen, illetve a terrorcselekménnyel, robbanóanyaggal való visszaéléssel és emberölés előkészületével is gyanúsított Budaházy György mellett.
 
A szombati rendezvényt több tucat rendőr biztosította és a Deák teret az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésénél lezárták, a szintén szombaton délután tartandó Budapest Pride felvonulás miatt.
 
A rendezvényen Vona Gábor mellett felszólalt Murányi Levente a Jobbik alelnöke és Mészáros István az Új Magyar Gárda főkapitánya is. A Jobbik elnöke beszédében kiemelte: négy évvel ezelőtt egy „olyan rezsim” ellen álltak ki, amely „elvette az ország becsületét, szabadságát és igazságát”. Szerinte most újra ki kell állni az ország igazságáért és becsületéért, mert a mostani kormány tevékenységét is hazugság és korrupció övezi, ráadásul „elveszik a szabadságunkat és a hazánkat is”. Példaként említette a trafikpályázatokat és a földtörvényt.
 
Hangsúlyozta: számára megtiszteltetés a gárdisták közé tartozni és „mindig és mindenkor” a gárdisták mellett áll majd.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lutra
2013. július 07. 12:57
Vona Moszkva ügynöke, az a feladata, hogy kiszakítsa Hazánkat az EU-ból.
ballada
2013. július 07. 10:30
Jobbikosok a buzi felvonulásról szüzen tértek haza ,egyik se volt kívánatos buzi baloldalnak. - Hogy mondják japánul azt hogy buzi? - Bukikakukira. :))))
lutra
2013. július 06. 22:04
Jóbikos elvtásrak, hol van az a bizonyos "ribillió"?
korona
2013. július 06. 20:54
Ha a JOBBIK be akarja bizonyítani, hogy tényleg a "CÉL" felé törekedik, akkor Vona eme kijelentését tetteknek is kellene követnie. Jobboldali ellenségei vannak a JOBBIKnak is, nem csak a balosok meg a liberálisok támadják. A "CÉL" értelmén gondolkodjon el mindenki. Éljen a Magyar Királyság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!