Pride: kiskorú veszélyeztetése miatt tett feljelentést a Jobbik

2013. július 15. 11:30

Kulcsár Gergely amiatt fordult a rendőrséghez, mert egyes szülők gyermeküket is magukkal vitték a Budapest Pride felvonulásra. A jobbikos képviselő szerint ez kimeríti a kiskorú veszélyeztetése bűntettét.

2013. július 15. 11:30

Feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője amiatt, hogy kiskorú gyermeket is kivittek a Budapest Pride-ra. Kulcsár kiskorú veszélyeztetése bűntette elkövetése miatt tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen.

Beadványában azt írta: az a szülői magatartás, miszerint egy gyermeket a tikkasztó hőségben egy hosszú sétára köteleznek olyan emberek között, akik deviáns, magamutogató módon viselkednek, kimeríti a veszélyeztetés bűntettét.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thomas Müller
2013. július 15. 19:00
A Jobbiknak igaza van, azonban ezt a szülői magatartást jogilag nehéz szankcionálni. A cigányoktól is el lehetne venni a gyereküket ebből a szempontból.
justiceforhungary
2013. július 15. 16:21
közgép portása Hozzászóló kiszűrése 2013. július 15. 11:38 63 64 ''Hülyeék, nincs semmi más mondanivalótok? Ez nagyon - nagyon karcsú mélymagyarok.'' paraszt, nemhogy veszélyezteti hanem 100%-ban befolyásolja a normálishoz való jövőbeli hozzáállását. már csak az hiányzik hogy apuka meg apuka vigye ki az örökbefogadott 3 éves kislányt
csarlifilpobacsi
2013. július 15. 16:06
Azok a szélsőjobbos puruttyák (gyerekek) nincsenek veszélyben akiket a gárdista meg a megélhetési széljobber "szülők" cipelnek magukkal a "mocskos buzik-komcsik-zsidók-cigányok" rigmusokat kollektíve ordítozni? Azt hadd tanulja a gyerek, úgyis folytatja majd a szülői hagyományokat, nem?
brabant89
2013. július 15. 15:18
Majd koppannak, amikor búncselekmény hiányában megszüntetik az eljárást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!