Orbán a vizes vb-ről: Ez egy óriási kihívás

2013. július 21. 12:18

Minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményét Budapest önállóan nem tudja megrendezni a miniszterelnök szerint.

2013. július 21. 12:18

Örültem, mert sok munka van ebben a sikerben és a miniszterelnök pont úgy van vele, mint minden más normális ember: szereti, ha van értelme a munkájának”, és az elmúlt egy év munkája nem volt hiábavaló – mondta Orbán Viktor egy videóinterjúban annak kapcsán, hogy Budapest elnyerte a 2021-es vizes vb rendezési jogát.

Budapest a rendező, de Budapest nem tudja megrendezni ezt a versenyt az ország nélkül” – tette hozzá a miniszterelnök indokolva azt, hogy miért állt a kormány a kezdeményezés mögé. „A kormánynak kellett kiállítani a garancialeveleket, megállapodásokat kötni, szóval volt ezzel munka elegendő” – mondta Orbán, hozzátéve, hogy ez lesz minden idők legnagyobb sportrendezvénye Magyarországon. „Ez egy óriási kihívás”.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2013. július 22. 12:23
A kedves pocak mit sportol? Szumó?
nyugalmazott tanár
2013. július 22. 06:33
Ennél az oldalnál is ugyanaz jut eszembe: Annyi marhaságot hordanak itt össze az orbánfóbiás tökfejek, hogy csak erősödik bennem az érzés: ezek abban lelik örömüket, ha Magyarországnak árthatnak, ha valami nagyon rosszat ötölhetnek ki. Jellegzetesen pszichopata viselkedés. Miért? Mert ezt a szöveget nyomják, több, mint három éve. Ha egyetlen szavuknak lett volna értelme, akkor Magyarország már csődbe ment volna. De nem, mert alacsony az infláció (ha magas lenne, az lenne a vég), nőnek a reálbérek, (ha nem nőnének, akkor éhenhaltunk volna), csökkent a lakosság fogyása, (ha nem csökkenne, akkor Orbán Viktor már mindenkit elzavart volna az országból), jelentősen megemelkedett a családtámogatás mértéke (természetesen ez sem a jelenlegi koalíció gazdaság- és családpolitikájának köszönhető), stb. stb. Mintha a Holdról kiabálnának be a bocskoros ellendrukkerek egy harmadosztályú falusi kuglipartiba. Fel nem tudom fogni, hogy lelhetik ebben egyesek az örömüket. Sőt, jól érzékelhető módon kéjelegnek amikor Magyarországot, nb. a kereszténységet mocskolják. És ami a hab a tortán, közben ezek a senkik állnak elő az összeborulási, meg kiegyezési ötleteikkel. Ezekkel? Jóérzésű ember egy asztalhoz nem ül az ilyenekkel, de még az utcán is átmegy a tulsó oldalra, amikor ezek arra lődörögnek.
saddlenode
2013. július 22. 06:25
napalmot a versenysportnak nevezett megakorrupciós bizniszre!
jenggot
2013. július 22. 01:59
Hát lehet hogy neked kihívás. De az országnak egy megnyert lehetőség. Személy szerint én egy kanyit nem költénék rá. Tehát Orbán, finanszírozd le a saját vagyononból. Bár az biztos hogy 21-ben nem leszel már a sunyuba se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!