MSZP: Az Orbán-kormány külföldre űzi a fiatalokat

2013. július 13. 13:38

Az MSZP a fiatalok „külföldre űzését” rója fel az Orbán-kormány legsúlyosabb bűneként szombati közleményében.

2013. július 13. 13:38

A párt a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait idézi, amelyek szerint az ötven év alatti magyar munkavállalók közül minden tizedik tartósan külföldön vállal munkát, és a magyar fiatalok egyre nagyobb része dolgozik az országhatáron túl.

Winkfein Csaba, az MSZP elnökségi tagja a közleményben úgy fogalmaz: a föld- és trafikmutyi, a demokrácia fékeinek lebontása, a média bekebelezése mellett a fiatalok külföldre űzése a legsúlyosabb bűn, amit a jelenlegi kormány eddig elkövetett. „Orbán Viktor olyan országot épít, ahol a munkaképes fiatalok vagy a létminimum alatt kénytelenek tengődni, vagy örök hűségesküt tesznek a Fidesznek és diktátorának, vagy elvándorolnak. Világosan látszik, hogy egyre többen választják az utóbbit” – hangsúlyozza a szocialista politikus.

Az új MSZP-kormány legfontosabb célkitűzése, hogy olyan igazságos, szabad és biztonságos országot teremtsen, ahova megéri majd külföldről családostól visszajönni – tette hozzá Winkfein Csaba.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. július 13. 20:19
Hááát, bőr az van a p....on! Ki miatt mentek el oly sokan, nem rémlik komcsik? Nyögjük a felvett hitelt, amit felvettek! sz@rháziak!
silvester
2013. július 13. 15:51
A mószerváltás után a hazai javak,termelő gyárak,üzemek,élelmiszeripart főleg a mószerkomcsik elprivatizálták.Óriási számban szüntek meg ezzel munkahelyek,munkahelyek híjján a családok százezreinek jövedelem forrásai.A mószerolók,a komcsik meg egyszer csak gyárosok lettek,pár éven belül meg milliárdosok.Ők nem mennek el csak a pénzüket viszik offshorba,aki meg munkából szeretne boldogulni,lakáshoz jutni,fenntartani,családot eltartani elmegy külföldre pénzt keresni.Itthon ha talál becsületes vállalkozót,m.helyet a töredékét kapja a kinti jövedelmének,ha itthon egyáltalán megkapja.Jó lenne ha ez a szoci.náci nem ferdítene,vörös nácik ti juttattátok oda az országot ahol ma van.A krokodil bőre a pofátok bőréhez képest egy újszülött finom bőre.Meg kellene már nézni,hogy a köreitek miképpen lettek egyik napról-a másik napra burzsujok,extra vagyonos mószeresek.
kjkj945
2013. július 13. 15:45
""Az új MSZP-kormány legfontosabb célkitűzése, "" Mikor is választották meg őket "ÚJ" ???? Ja ezek netántán időutazó váteszek??? De jön 2014 és majd meglátjuk!!!!!!
Békafa őrnagy
2013. július 13. 15:37
Az ország szine-java milliószám előletek menekül hatvan éve, büdös szaros komonisták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!