A Jobbik szerint hűbéresi rendszert épít ki a Fidesz

2013. július 15. 14:13

A Jobbik véleménye szerint az elmúlt három évben folyamatosan zajlott a Fidesz hűbéresi rendszerének kiépítése – mondta az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

2013. július 15. 14:13

Volner János úgy fogalmazott: „minden jel arra mutat, hogy a Fidesz egy maffiaszerű hálózattal jutott kormányra és (...) maffiaszerűen összefonódik az őt támogató gazdasági háttérudvarral”. Hozzátette: a jelenlegi ciklus alatt olyan gazdasági érdekcsoportok nyertek teret, amelyek a kormánypártot támogatták.

A politikus ennek kapcsán felhívta a figyelmet, hogy hétfőtől már csak a nemzeti dohányboltokban lehet dohányárut venni. Véleménye szerint a Fidesz „kiárusította” a koncessziós jogokat a vele jóban lévő „haveri üzleti érdekeltségeknek”, az összes konkurenst pedig „kinyírta”. Volner János azt mondta, biztos benne, hogy a kaszinók koncessziós jogainak elosztásakor is ugyanez fog történni. A kormány „maffiaszerű módszerekkel, elképesztő és ostoba magyarázatokkal kinyírta a teljes szerencsejáték-ipart”, most pedig újraosztja – folytatta. Hozzátette: az újraosztáskor feltehetően a kabinettel jó kapcsolatban lévő üzleti körök lesznek a kedvezményezettek.

A Népszabadság hétfőn írt arról, hogy több ezer félkarú rabló és több száz játékasztal üzemeltetésére írna ki meghívásos koncessziós pályázatot a nemzetgazdasági tárca.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2013. július 15. 22:31
Ma sincs modnanivalója a Jobbiknak, Vonónak sincs új lófarokparókája, a zsidózás már mindnekiről lepattan, mi marad? Hűbérezni:-)
kukagyerek
2013. július 15. 20:53
"A Jobbik szerint hűbéresi rendszert épít ki a Fidesz" Csak a hülye nem látja!
várúr
2013. július 15. 18:57
Szeretném végre tudni, milyen rendszert építene ki a jobbik. Tudom, kilépnénk az unióból, cigányoknak, zsidóknak coki, csendőrség, munkatábor, stb. s még egy tucat agyament baromság. Leöntve jó sűrű nemzeti szósszal. Kevés, mint Vona bajtárs esze, vagy mint légyfing a cunamiban.
kjkj945
2013. július 15. 18:39
Pitiáner hűbéresei vannak a fityusznak. A nagyokat, amiket 90-től eladtak már mások kegyeltjei. Kiké is??????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!