Halállal végződött a bliccelés

2013. június 10. 16:01

A kalauzok elől menekülve kivetette magát a mozgó vonatból egy 22 éves fiatalember vasárnap, Szentgál és Kislőd között. A fiatal a helyszínen életét vesztette.

2013. június 10. 16:01

Mozgó vonatból, nyílt vasúti pályán ugrott ki egy 22 éves balatonfüredi fiatalember 2013. június 9-én 17 óra körül ismeretlen okból Szentgál és Kislőd között. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A holttestet egy később arra közlekedő mozdony vezetője találta meg a vasúti töltés mellett – tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A fiatal a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján jegy nélkül utazott a vonat azon szakaszán, ahol a baleset történt. Amikor a jegyellenőrök kérték a menetjegyét, elkezdett szaladni a vonat utolsó kocsija felé. Az ellenőr a vonaton a férfit nem találta, de észlelte, hogy a legutolsó kocsi ajtaja nyitva van. 

A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. június 10. 20:47
Egy hülye vonatjegy miatt meghalni 22 évesen egyszerűen iszonyú...
Mimes
2013. június 10. 18:37
Szóval nem a bliccelő srác a Darwin-díjas, amiért kiugrik a mozgó vonatból, hanem a máv, a kormány, a válság, az elmúlt nyolc év? Felelősségről hallottatok e már? Nem mindig a bűnbakot kéne keresgélni, talán akkor előrébb lennénk ország szinten is! Agyrém, milyen világképpel rendelkeznek itt sokan...
a dohányárusítás DROGKERESKEDELEM
2013. június 10. 17:11
azért a színvonalért, amit a máv nyújt a nem IC járatokon, pofátlan rablás annyit kérnie amennyibe a teljes árú jegy kerül aki 20 km-nél messzebre utazik egy nem IC, mocskosműbőrös meg kopottkárpitos kocsin MOCSKOSNAK ÉS BÜDÖSNEK ÉRZI MAGÁT mikor leszáll nem IC-vel nem lehet elutazni egy esküvőre vagy állásinterjúra
thymian
2013. június 10. 16:46
Ez se füstös volt. Ha az lett volna, most a kalauzt ápolnák. Nyugodjon békében szegény feje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!