Fidesz: „Állampárti segédlettel jött létre a Bajnai-cégbirodalom”

2013. június 27. 13:50

Az állampárt segítségével jött létre a Bajnai-vállalatbirodalom – mondta Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján, utalva a Heti Válasz csütörtöki számában megjelent, a Bajnai család üzleti érdekeltségeivel foglalkozó újabb cikkre.

2013. június 27. 13:50

A kormánypárt szóvivője felidézte az Együtt-PM múlt heti közleményét, amelyben azt írták, hogy a választási szövetséget vezető Bajnai Gordon anyagi biztonságát nem a politikai befolyás segítségével lenyúlt közpénzek, hanem az üzleti életben elért eredményei alapozták meg.

Zsigó Róbert szerint a Heti Válasz írása alapján ez hazugság, abból ugyanis kiderül, hogy a Bajnai család jól jövedelmező céghálózata a rendszerváltáskor alapozta meg a sikerét, a család az elsők között volt, amely minisztériumi engedéllyel részt vett a kommunista párt vagyonának „lebontásában”. Megjegyezte, hogy az érintett Bajnai-cégnél „szerzett elévülhetetlen tapasztalatokat a pártállami vagyon lebontásában” Bajnai Gordon mellett Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök is.

A baloldalon ma ugyanazok alkudoznak, ugyanazok akarnak paktumot kötni egymással, akik ezt egyszer már megtették, akik egyszer már tönkretették az országot – fogalmazott a Fidesz szóvivője, aki végül azt a kérdést tette fel Bajnai Gordon volt kormányfőnek: „még mindig tagadja-e, hogy pártállami kapcsolatoknak szerepe volt a Bajnai család cégbirodalmának megalapításában?

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. június 27. 18:47
Trafikmutyi,földmutyi,magánnyugdíj-ellopás,30 adó áthárítva,harc a világgal,kormányzás 2 millió embernek,a demokrácia tönkretétele,a média tönkretétele...Ezek megvannak Zsigó? Ja amúgy hamarosan lesz egy vesztes pered Bajnaival.Get ready!
székely
2013. június 27. 16:23
Mindenki magából indul ki !!
hümmögő
2013. június 27. 15:14
Ki az apja Bajnainak? Azt tudjuk, hogy Orbán és Pokornié kik voltak! Hm!
✌iktor♔
2013. június 27. 15:06
Mondjad még Robi, a választásokig minden áldott nap gyertek elő Bajnaival, és ti fogtok királyt csinálni belőle. Ha annyira aggódsz az ezért az országért, - és úgyis a pártállami kapcsolatok a téma - akkor a közgépen, meg ezen is lamentálhatnál egy pettyet : http://www.pfla.hu/index.php?q=static/supporters (A legnagyobb támogató, vagyis az állam, nincs a listában.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!