15 vonalon lesz olcsóbb a vonatjegy

2013. június 01. 09:23

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szombattól 15 olyan vasútvonalon csökkenti 15 százalékkal a tarifákat, ahol alacsonyabb a műszaki színvonal és a szolgáltatás minősége.

2013. június 01. 09:23

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a szolgáltatással arányos tarifák szélesebb körű alkalmazása érdekében, 15 alacsonyabb műszaki szintet nyújtó vasútvonalon 15 százalékos díjcsökkentést vezetett be szombattól. A hétfői bejelentésen Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára jelezte: ha jók lesznek a tapasztalatok, akkor a nyár folyamán tovább vizsgálják, mely vonalakon lehet még kedvezményes jegyárakat bevezetni.

A 15 százalékkal olcsóbb regionális menetjegyet és bérletet egyelőre a következő vasútvonalakon közlekedők vásárolhatnak: Esztergom Almásfüzitő, Székesfehérvár Komárom, Pápa Csorna, Rédics Zalaegerszeg, Balatonfenyves Somogyszentpál, Székesfehérvár Sárbogárd, Sásd Komló, Balassagyarmat Ipolytarnóc, Abaújszántó Hidasnémeti, Karcag Tiszafüred, Fehérgyarmat Zajta, Mátészalka Csenger, Szeged Röszke, Lajosmizse Kecskemét, Szentes – Orosháza. Az érintett vonalak hossza összesen 549 kilométer, a szakaszokon tavaly 1,7 millióan utaztak

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. június 02. 10:10
A fővonalakon 10-60% os jegyáramelés,amelyik vonalon 4 en járnak naponta ott meg csökkentik a jegyárakat.nem semmi mennyire hülyének néz minket a kormány.Na de megérdemeljük.Szavazzunk továbbra is rájuk.Lesz még ilyen átb...szás bőven.Már várom mikor kezdik el verni a mellüket hogy már megint mennyire jól teljesítünk mert Baranyaberenye és Kecerakonca között olcsóbban lehet utazni immár.Észbontó.
Kereszteny trafikos
2013. június 02. 09:19
Az uj vonatok mar a Szeles-fele frienerdzsi alapon fognak mukodni !
CyberDog
2013. június 01. 21:12
Hu bammeg ez durva jó. A komunistsa párt jovoltából duplájára emeltük a villamositott vasutvonalak mennyiségét! Mig a hanyatló imperialistakapitalistaEUnyugat USA .... liberalista , csak 1 millió km-rel. Valojában 50-KM-ről 100-ram növelték.(dupla) A sok hülye birkamenetes felálva tapsol. Agyarország én így szeretlek.
=nessuno=
2013. június 01. 16:51
Egy vonalat konkrétan ismerek. Nem utazik rajta senki. Álságos propaganda. Kampány a birkáknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!