Varga: A Bizottság szerint biztatóak a magyar intézkedések

2013. május 14. 16:23

Biztatónak nevezte a Magyarországon bejelentett költségvetési intézkedéseket Olli Rehn, az Európai Bizottság monetáris és gazdasági ügyekért felelős alelnöke – közölte a közmédiával kedden Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Európai Unió pénzügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

2013. május 14. 16:23

A miniszter elmondta: a túlzottdeficit-eljárás most nem szerepelt a tanács hivatalos napirendjén, de a megbeszélések szünetében röviden alkalma nyílt szót váltani Olli Rehnnel, aki elmondta, hogy a bizottság már ismeri a költségvetés egyenlegét javítani hivatott intézkedéseket, kollégái már elemezték is a tervezett lépéseket, amelyeket biztatónak nevezett.

Varga Mihály jelezte: május második felében derülhet ki, hogy Magyarország kikerülhet-e a túlzottdeficit-eljárás alól.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog 7
2013. május 14. 19:12
Tudja e Rehn, hogy tegnap jelentették be az EÜ dolgozók fizetésemelését, amit nem sajnálok, de ez már ellene ment az ígéreteknek! Hm!
trabantkombi
2013. május 14. 19:05
Most akkor mi a cél? Hogy ez a szabadságharcos nép megvívja a háborút az aljas, népnyúzó, nemzetvesztő, karvalytőkés, aljas nyugattal, vagy inkább tövig benyalni nekik, tovább szivatni a szegényeket, hogy ne zárják el a pénzcsapot, mert akkor a simicska-nyerges duó nem tud 5-6 milliárdot szétdobni. De már tökéletesen ismerjük az ifjúkomcsik stratégiáját: az egyik beszél az itthoni jaffzombiknak, a másik pedig kifelé az eu-nak. Aha. Mellesleg teljesen jellemző, hogy az emmi-től zárolják a legtöbbet, mert az oktatás, kultúra, egészségügy ebben rezsimben nem kell. Köszönjük baltás! 2014!!!!
micream
2013. május 14. 18:47
most nem értettek félre semmit?
gebasz
2013. május 14. 18:05
akkor leállnak a stadionberuházások vagy nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!