Fidesz: Bajnai még mindig nem tisztázta magát

2013. május 30. 21:02

Bajnai Gordon országjáró körútjának egyetlen értelme az lett volna, ha tisztázza magát a Hajdú-Bét ügyben, és bocsánatot kér a magyar emberektől – értékelte közleményében a Fidesz sajtóirodája az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetőjének országjárását csütörtökön.

2013. május 30. 21:02

A közlemény szerint Bajnai Gordon országjárása minden állomásán elvitatta a magyar emberek teljesítményét: azt, hogy saját erejükből jöttek ki abból a gödörből, amelybe a Gyurcsány-Bajnai-kormány taszította őket. A nagyobbik kormánypárt sajtóközleménye szerint Bajnai Gordon elhallgatta, hogy „a magyar emberek zsebe helyett megint a külföldi zsebeket tömné, és annak árát megint a magyar családok fizetnék meg”.

A Fidesz sajtóirodája szerint Bajnai eltörölné a rezsicsökkentést, megtriplázná a fizetések adóterheit, szűkítené a családi adókedvezményt, a minimálbért harminckétezer forinttal csökkentené. Magyarország nem kér többet ugyanazokból, akik egyszer már tönkretették az országot és erkölcsileg is vállalhatatlanok – zárul a közlemény.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. május 31. 09:47
gyf se tisztázta magát ki a megbízó ki a gyilkos. "A kiszivárogtatás miatt ölhették meg Rózsa-Flores Eduardót" ""Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése miatt ölték meg Rózsa-Flores Eduardót Bolíviában – utalt rá Brády Zoltán a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, de hozzátette: ennél többet nem mondhat el. A Kapu című folyóirat főszerkesztője szerint a felvételt Szilvásy György juttatta ki, majd az Kiss Péter közvetítésével jutott el Floreshez. „Ez egy szomorú történet valahol, pláne, hogy Eduardo ennek következtében halt meg. Mi nem is akartuk kiszivárogtatni” – mondta Brády Zoltán a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Arra a kérdésre, hogy ennek következtében halt-e meg a férfi, a Kapu című folyóirat főszerkesztője így felelt: „Megint nem mondhatok se nevet, se hivatalt, se beosztást.""" Azt hittük hogy az öszödi beszédnek nincs jelentősége,de van még hozzá gyilkosság .Komcsik keze messze elér...Nagy kérdés ki tetette el láb alól Rózsa-Flores Eduardót Bolíviában az öszödi beszéd kiszivárogtatása miatt.Gyf ezért oly rejtélyes mert tudja ki a gyilkos,de ki a megbízó ,de lehet hogy ő sem ártatlan??????
Obulus
2013. május 30. 23:43
Tisztázta, százszor is.
Justicia
2013. május 30. 23:40
Ma egészen mást mondott Szfehérváron, aki nem hallotta, az talán ! beveszi ezt a marhaságot. Ki kampányolna súlyosbodó terhekkel ?
Pinter68
2013. május 30. 23:26
Ez nagyon jopofa, mikor a Fidesz sajtoiroda meséli el, hogy mit fognak a Bajnaiék csinálni kormányrakerülésük esetén. Éppen csak a kötelezö munkatábor és tsz tagság maradt ki ebböl a remek felsorolásbol. Marhák! LOL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!