Együtt-PM: Bajnait lejárató kampány közpénzből?

2013. május 22. 12:25

Az Együtt-PM azt firtatja, mennyi közpénzt emésztett fel eddig Orbán Viktor lejárató kampánya Bajnai Gordonnal szemben.

2013. május 22. 12:25

Az Együtt-PM szövetség választ vár arra, hogy mennyi közpénzt emésztett fel eddig Orbán Viktor miniszterelnök lejárató kampánya Bajnai Gordonnal szemben. A választási szövetség szerdán közleményben reagált a fideszes Wittner Mária parlamenti felszólalására és az arra adott kormányzati válaszra. A képviselő napirend előtt Bajnai Gordonnak, a Wallis volt vezetőjének felelősségét hangsúlyozta a Hajdú-Bét ügyben, amelyre válaszolva Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár kifogásolta, hogy a korábbi miniszterelnök nem kért bocsánatot.

Az Együtt-PM közleménye szerint a három év kormányzás után elővett ügy mögül kilóg a politikai lóláb: „a támadások valódi célja az, hogy Orbán Viktor talán legesélyesebb kihívóját, a válságkezelő miniszterelnököt lejárassák”. Közölték: nem a Hajdú-Bét csődjének szomorú következményeit cáfolják, hanem azt, hogy azokat Bajnai Gordon okozta volna. Bajnai Gordon a Wallis vezetőjeként közvetlenül nem vett részt a Hajdú-Bét irányításában, üzletpolitikájának alakításában: soha nem volt a Hajdú-Bét vezetője, vagy igazgatósági tagja – hangsúlyozták.

Tudatták azt is: Bajnai Gordon cégvezetőként maga járt közben azért, hogy a kormányzat a lehetőségek végső határáig nyújtson támogatást a nehéz helyzetbe került gazdáknak. „A Hajdú-Bét ügyben ez az igazság, a többi politikai hátsó szándékból elkövetett hazugság, amelyekért Bajnai Gordon jogi úton vesz elégtételt, ahogyan eddig is” – szerepel a közleményben.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. május 22. 15:58
mindenkit emlékeztetnék arra, h volt egy vicces Megyó, akit azért futtattak meg meg senki nem akart belefutni a tuti vereségbe. Tudott volt róla, hogy 100 millát szedett ki a paksi atomból, kapott 30 millát, h egy vacsorán meggyőzze a belvárosi képviselőket milyen frankó lenne a Gresham szálló, aztán megsajnálták szerencsétlent a zemberek és ő lepődött meg, h a fincsi koktélok szürcsölgetése helyett miniszterelnöknek kell konspirálnia magát, mint KGB ellen küzdő titkosrendőr
Peter8811
2013. május 22. 15:39
A liba ügyet még meglehetne bocsátani Bajnainak de, hogy elment a rosszul szopóhoz tanácsot kérni az már nonszensz.
atila68
2013. május 22. 15:22
Még erre a viccre is van ideje az elvtársaknak!
tango47
2013. május 22. 15:18
Nem kell B. lejáratásához közpénz. Lejáratja az magát nap, mint nap idióta nyilatkozataival!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!