Bajnai csak fenyegetni tud a Fidesz szerint

2013. május 28. 17:31

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Bajnai Gordon volt miniszterelnök egyenes beszéd helyett ma is csak fenyegetni tud a Hajdú-Bét-ügyben.

2013. május 28. 17:31

Kocsis Máté így reagált arra, hogy az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetséget vezető Bajnai Gordon személyiségi jogi pert indított Zsigó Róbert Fidesz-szóvivő ellen a Hajdú-Bét-ügyben tett nyilatkozatai miatt.

Bajnai Gordon bár akkor lett volna ilyen tettre kész és dinamikus, amikor a kisemmizett hajdú-bétes gazdáknak lett volna szükségük válaszlépésre, de egyenes beszéd helyett ma is csak fenyegetni tud – írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében a Fidesz kommunikációs igazgatója. Kocsis Máté hozzátette, Bajnai Gordon, aki a Wallisnak, a Hajdú-Bét tulajdonosának vezérigazgatója volt, ma politikusként nem feltétlenül csak jogi, büntetőjogi, hanem erkölcsi számvetéssel is tartozik az országnak.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2013. május 28. 23:59
Nézzenek szét bizonyos általuk konszolidált cégnél...Lehet, nagyobbat szól, mint a Hajdúbét. Lehet röfögni!;)
liberálzöld.
2013. május 28. 20:50
Inkább Bajnaizzunk, mint trafikozzunk, földmutyizzunk, ügynöktörvényezzünk. Világos?
Monkey4you
2013. május 28. 20:47
Nem értesz te ehhez sem, köcsög!!!
Toportyán tiszteletes
2013. május 28. 19:51
A narancsmaffia mindenről és mindenkiről csak hazudott,mára már köztudott,csak a narancsvakegerek tartanak még addig ki amíg tömi zsebük a csuti kolbászfonó a rámaradt tartalékokból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!