Soltész: Ócsán mindig segítséget tudunk nyújtani bárkinek

2013. április 25. 09:50

A szociális államtitkár azoknak, akik árban kritizálták az ócsai lakóparkot, azt üzente: gondolkodjanak el azon, a bajt ők okozták, és nem is segítettek a bajbajutottakon.

2013. április 25. 09:50

Az ócsai szociális lakóparkban mindig segítséget tudnak nyújtani majd a rászorulóknak – mondta Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön az M1 Ma reggel című műsorában. „Ez a terület mindig itt lesz az államnak és mindig segítséget tudunk itt nyújtani bárkinek” – fogalmazott Soltész Miklós. Van egy olyan tartalék, amely a jövőben segítséget adhat. Az államnak ilyen tartaléka nem volt az elmúlt időszakban – jegyezte meg a politikus.

Soltész Miklós emlékeztetett, újra lehet pályázni az ócsai szociális és családiház-építési programban való részvételre. A jelentkezési határidő május 10. A pályázat nyitott marad – jelentette ki az államtitkár. Soltész Miklós kitért arra, hogy a lakóparkba a legtöbben a főváros agglomerációjából érkeznek. Az államtitkár azt mondta, mindazok, akik „árban kritizálják a beruházást”, gondolkodjanak el azon: a bajt ők okozták, és nem is segítettek a bajbajutottakon.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fici7
2013. április 25. 14:24
A házakra ráköltött pénz töredékéből kilehetett volna fizetni az adósok tartozásait és maradhattak volna ott. De ha az állam nem akart ilyen gavallér lenni akkor megveszi az adós lakását, amit bérbe ad, a bankkal meg megegyezik a törlesztésben. Az átlagos adósság kb. 5-6 millió. Sajnos a fenti megoldásokkal nem lehet sokat mutyizni.
liberálzöld.
2013. április 25. 13:11
Az ócsai "lakó"-parhoz annyit, hogy nálunk a cigánytelep felszámolási proktben a kormányzati megbízott olyan házakat, mint amilyeneket ócsán építettek, nem engedett megvásárolni. Csak jelzem: fideszes állami pályázat volt. Ennyit ér egy bajbajutott, ha nem kisebbségi.
szalámis hegedű
2013. április 25. 12:57
Ez a soltész elmehetne a pi csába!
Gombóc XVI. Artúr
2013. április 25. 12:38
Hát ez elég gyenge válasz volt. Az viszont biztos, hogy a "bajbajutott cimbik" ismét jól jártak az építéssel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!