Polgármester maradna Pokorni

2013. április 24. 14:44

Pokorni Zoltán 2014 után a parlamenti képviselőség helyett inkább maradna továbbra is a Hegyvidék polgármestere.

2013. április 24. 14:44

Más dolog egy kerületet, egy kisvárost irányítani, ahol az ember azonnal láthatja munkájának eredményét – jelentette ki Pokorni Zoltán a HírTv Rájátszás című műsorában annak kapcsán, miért nem indul 2014-ben újra parlamenti képviselői pozícióért. Elmondta viszont, hogy választókerületében a Fidesz helyette Fónagy Jánost tervezi indítani. Pokorni a parlamenti munka kapcsán kijelentette: „szakértői szerepet továbbra is szívesen vállalok, de döntéshozóit nem”. Arról, hogy bántja-e, hogy nem lehetett oktatási államtitkár, elmondta: fölmerült benne a gondolat, „de nincs senkinek bérelt helye”, így elfogadta ezt is. Eddigi oktatáspolitikai munkájáról úgy fogalmazott: huszonöt évig foglalkozott ezzel, hol kritizálta, hol irányította a területet, így ezután inkább már más feladatokat vállalna.

Pokorni hozzátette: a Fidesz alelnökeként szívesen dolgozna tovább, de ez nem csak rajta fog múlni. Kijelentette: választókerületi elnök marad továbbra is, a munkája pedig az lesz, hogy Fónagy János győzelméért dolgozzon.

A hallgatói szerződésekről elmondta: eredménynek tekinthető, hogy mindkét fél, a kormány és a hallgatók is tettek engedményeket. Pokorni szerint a hallgatói szerződés jelen formájában vállalható, a „röghöz kötés” kifejezés pedig eddig sem volt túl korrekt szerinte. Hozzátette: „a migráció pozitív oldalát nem látjuk annyira” – ennek okaként pedig Trianont említette és azt, hogy inkább magyar munkavállalók érkeznek az ország területére.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2013. április 25. 09:26
Érdekes, mikor kiderült, h a fater ávós volt, akkor vissza akart vonulni... Azóta is vonul... egyik zsìros állásból a másikba!
Bábeli békák
2013. április 25. 01:07
Mélykuti Ilona a kurva anyád!!!! A magyar média egyik eltakar(íta)ni való szégyenfoltja Mélykuti Ilona. Nem elég, hogy buta és pocsék műsorvezető, aki mindig rossz tempóban tesz fel rossz és ostoba kérdéseket. http://abszurdisztan.tumblr.com/post/179460191/melykuti-ilona-a-kurva-anyad
BőröndÖdön
2013. április 24. 20:44
Valami miatt kegyvesztett lett,ezt nehezen viseli!
sellafield1957
2013. április 24. 19:09
dolgozni , na azt már nem tervezi , elég volt az a 6 év az elte után egy életre , ez a jó hely besúgó apja fajtának , nem kell a rivaldafény , vaskos kis borítékok , zsiros kis ügyek , éshát valljukbe az államtól lopott valódibőr komforthoz , sofőrrel , jó kis éttermekkel ahol olyszívesen látják a polgármester urat ... ehhez is hozzá lehet szokni, na igen idő kell ahhoz is csak el ne vegyétek tőle ,kedves választók mert ő ezt szereti csinálni, zsebpénz is van minden ok és persze akadémikus se lehet minden potyaleső rohadékból
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!