Pert nyert Alföldi a Jobbik ellen

2013. április 26. 15:46

Becsületsértési pert nyert Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója Lenhardt Balázs és Szávay István jobbikos képviselők ellen.

2013. április 26. 15:46

A Színház.hu arról írt: Alföldi Róbert pert nyert Lenhardt Balázs és Szávay István jobbikos képviselők ellen, akik még 2010 decemberében szerveztek tüntetést a Nemzeti Színház elé, ahol becsületsértő kijelentéseket tettek. A bíróság bocsánatkérésre kötelezte Szávayt és Lenhardtot, illetve anyagi kártérítést is megítélt Alföldinek.

Szávay a tüntetésen arról beszélt: Alföldi „kirakata és megtestesítője mindannak a mocsoknak szemétnek, mindannak a keresztény- és magyarellenes gondolatvilágnak, amelyet az elmúlt 20 év liberális kultúrdiktatúrája az országra kényszerített”, Lenhardt pedig „beteg, perverz embernek” titulálta a Nemzeti Színház igazgatóját.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2013. április 26. 19:05
„te jobban értesz mindenhez” Félreértés, mint említettem már, frusztrált vagy, és csak te látod így... :) „holott nem láttad, nem értesz hozzá” Olvastam róla, és olyanok mondták, hogy Alföldi elvtárs egy rakás fos, akik bizony igen magas szinten művelik például ezt a előadóművészet dolgot... de még a képzőművészetet is, gondolok itt Alföldi elvtárs állítólagos „festményeire”. Ráadásul bízok bennük, ezek közül nem egy a közelebbi barátom. De ha ez mind nem lenne elég, több mint kétmillió találat van a keresőben, amelyek Alföldi elvtárs botrányaival foglalkoznak. Ezt nem tudod kimagyarázni... Hidd el, a Guglira nincs befolyásom. :)
trabantkombi
2013. április 26. 17:55
Tangába magyar és irány a rúd!!! Aki előbb elmegy az zsidózhat a leghangosabban!!! Éljen a nemzeti rúdtáncos párt!!!! 2014!!!!
kjkj945
2013. április 26. 16:51
Már bösme http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQI6i84IAvs_xeFCCqybyfp97E2WXf04Fjs3m3TK9Lg1E49X2rn is nyert pert. De az igazság???
geraz51
2013. április 26. 16:11
Alföldit tehetséges színésznek tartom sőt tehetséges festőnek is,de az ultraliberális gondolkodását nem,Nem vezetőnek való,mert a gondolatvilága fertőző főleg a fiatalok között.A Jobbiknak viszont nincs joga sőt erkölcsi alapja sem az ilyen viselkedéshez.Az ítéletet jogosnak tartom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!