Jövő vasárnap jelentik be Bokros pártjának megalapítását

2013. április 10. 15:21

Az Index értesülései szerint az eseményen rögtön megválasztják a konzervatív-szabadelvű párt elnökségét, elnöknek pedig Bokros Lajost javasolják.

2013. április 10. 15:21

Április 21-én, a Corinthia Hotelben jelenti be hivatalosan Bokros Lajos – megnevezése szerint konzervatív szabadelvű irányzatot követő – pártjának megalapítását – írja az Index. Az eseményen részt vesz a tíz alapító, akik közül rögtön meg is választják az ötfős elnökséget.

Az alapítók elnöknek Bokros Lajost javasolják majd. Az Index szerint rajta kívül az elnökség tagja lesz még Pálfy G. István egykori tévés személyiség, Pusztai Erzsébet, az MDF, az MDNP és a Centrumpárt egykori politikusa, Kajdi József, az Antall-kormány közigazgatási államtitkára, valamint Cselényi László, a Duna televízió volt elnöke.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. április 10. 22:03
Lajos,nincs sok értelme!
Türelem
2013. április 10. 21:47
Bokros akkor vasárnaptól lemond a EP-parlamenti fizetéséről, gondolom, hogy ez lesz az első bejelentése. A Duna TV-s anyagi bizniszeiről elhíresült Cselényi is arra hivatott, hogy erősítse a leendő pártelnök erkölcsi nimbuszát. Miután már a jelenlegi pártok jórészt lefedték a szavazni óhajtó választók többségét, Bokroséknak, a pártépítéshez haza kellene hívniuk Cicciolinát, igaz, Ő most Itáliában szeretne államfő lenni. De Cicciolina jól beleillene Bokros tarka-barka világlátásába, s még szavazókat is hozna számukra Cicciolina programja, a drogok liberalizációja, a szabad prostitúció. E leánykák ott dideregnek a tüzek mellett, de biztosan felmelegenének, ha Lajoska mögéjük, eléjük állna, ülne, stb.
Soma
2013. április 10. 20:27
Még egy sejt a tumorból.
Akitlosz
2013. április 10. 20:17
Tényleg? Jövő vasárnap? Akkor ez mos tmi? Csak itt a mandineren ez már legalább a második Bokros pártalapítás. Jövő vasárnap akkor már a harmadik lesz. Szóval ezek szerint akkor már a legeslegvégsőbb fázisába érkezett a pártalapítást előkészítő bizottság megalakulásáról döntő összejövetel időpontjáról az egyeztetés megkezdése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!