Ilan Mor: Helyes volt Orbán döntése

2013. április 17. 09:39

Az izraeli nagykövet szerint a demokráciának is vannak korlátai, így helyes volt, hogy betiltották az Adj Gázt!-demonstrációt.

2013. április 17. 09:39

Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége. A nagykövet itt elmondta, hogy „Orbán úr reakciója – ezzel az antiszemita csoportnak a bejelentésével kapcsolatban – helyes volt”.

Demokrata vagyok, Izraelben születtem és Izrael demokratikus ország. De mi Izraelben megértjük azt, hogy időnként a demokráciának is vannak határai. Mert a szavak sajnos ölhetnek, és erről megvannak a saját tapasztalataink. A miniszterelnök is úgy gondolja, hogy a szavak ölhetnek, és ezért a demokráciának védelmeznie kell magát – időnként nem demokratikus eszközökkel” – mondta Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2013. április 17. 20:26
Igen! Helyes volt!!!! Ilyen néven azon a napon gyalázása lett volna az elpusztítottaknak. Normálisan gondolkodó ember ezt elfogadja!!! Nem minden nap avatkozik ilyenekbe bele a Miniszterelnökünk!!!! Most jól tette!!!!
korona
2013. április 17. 19:23
Ezt nem gondoltam volna Schweitzer József rabbiról: "Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta: "Önök magyarok, kelet Európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok." Mármint azt, hogy ilyent mondott volna.
tiur
2013. április 17. 18:50
"Azok, akik megfosztották a zsidóságot attól a jogától, hogy saját őseik földjén államot teremtsenek maguknak és utódjaiknak. És megvárták, végig statisztáltak kiirtásukat" drága" nemzettársam" az a nép aki mástól várja,hogy államot alapitson neki és még hagyja is ,hogy kiirtsák- ha igy történt akkor most miről is beszélünk :)- nem érdemel semmit a pusztuláson kivül a formál logika szerint. Ám most mégis van egy "alamizsna" országod és te mégis itt osztod az észt.Miért ?
silvester
2013. április 17. 17:40
És asegélyeket szállító hajón tartózkodókat lemészárolhatják ugye mÓr!Ez törvényes és minden törvény feletti az amit a mÓr tesz.Menj marseillesbe és sétálj a kikötőben ott esélyed van talákozni egy Mórral és egy igaz anti-sz-p-essz-imistával
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!