Eljárás indult a Hitler-túrázók ellen

2013. április 20. 15:34

Tizennyolc ember ellen indított eljárást a rendőrség egy Adolf Hitler születésének emlékére szervezett túrával összefüggésben szombaton Pécsen – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.

2013. április 20. 15:34

A közlemény szerint a rendőrök a Pax Hungarica Mozgalom által meghirdetett esemény szervezőivel és részvevőivel szemben intézkedtek a baranyai megyeszékhelyen, egy Kálvin utcai parkoló melletti füves területen. Ennek során tizennyolc embert, köztük négy fiatalkorút igazoltattak, átvizsgálták a ruhájukat, csomagjaikat, majd garázdaság elkövetése miatt előállították őket a pécsi rendőrkapitányságra. „A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a leghatározottabban fellép minden olyan magatartással szemben, amely a közrendet, közbiztonságot, valamint az állampolgárok jogait sérti vagy veszélyezteti” – olvasható a közleményben.

Április huszadika Adolf Hitler születésnapja. A náci diktátor, a Harmadik Birodalom vezére 1889-ben ezen a napon látta meg a napvilágot az ausztriai Braunauban.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kakukk
2013. április 22. 10:26
Nem értem miért kellene megünnepelni Hitler születésnapját. Neki és az eszméinek következménye az, hogy Magyarországon annyi ember meghalt. Azt sem értem, hogy azok akik nagy MAGYARnak tartják magukat, hogyan választhatnak példaképül olyan embert akinek sok MAGYAR élete szárad a lelkén.! Végre van olyan is, hogy a hatóságok helyesen cselekednek és megakadályozzák az újabb vérengzést. Aki tényleg MAGYAR az ezt a pusztitást minden erővel megakadályozza!!!!!!!!!!
palkarol
2013. április 20. 22:53
Üdvözöljük a rendőrség döntését! Reméljük,hogy a Pax.H.mozgalom "túrázóinak" örökre elmegy a kedvük az efféle ocsmányságtól,hogy egy tömeggyilkost ünnepeljenek! Reméljük azt is,hogy lemerasztaló ítéletet kapnak,hogy tanuljanak belőle mások is! Jobb lenne,ha a fölös energiájukat valami közhasznú munkába fektetnék, ami pl. a környezetük számára is jó és hasznos! sokkal nagyobb HÍRNEVET LEHET SZEREZNI ,ha vmi jót tesz az ember: lásd celebek folyton jótékonykodnak! ezzel hamarabb belopják magukat az emberek szívébe,mint a gyűlölet keltéssel! Aki gyűlöletet szít azt a társadalmak mind kivetették maguk közül! mert nem kívánatos egyének az ilyenek!!! ez továbbra is így lesz...
Holomaci
2013. április 20. 22:16
Aztán mi lesz a vád ? Motorozás szándéka Adolf Hitler szülinapján? Viktor, a kurva anyádat.Rátok szavaztam de kurvára megbántam.A Jobbik inkább ...
istvánka4
2013. április 20. 22:01
Na végre szembeszáll a rendőrség ezekkel a nácikkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!