Török nem tudja, kik készítették az MSZP filmjét

2013. március 05. 16:03

Török Zsolt kijelentette: a kampányfilmjükben látható személyek egy-egy karaktert testesítenek meg.

2013. március 05. 16:03

Az egész film egy művészeti alkotás – jelentette ki Török Zsolt a HírTv Rájátszás című műsorában a Magyarország ma című kisfilmről. Az MSZP szóvivője szerint a videóban „olyan adatok és beszélgetések láthatóak, melyek azt tükrözik, hogy milyenné tette az Orbán-kormány három év alatt Magyarországot”. A film ellen tiltakozó Puskás Ferencné kapcsán kijelentette: tiszteletben tartják az elhunyt sportoló özvegyét, ugyanakkor egy Puskás-mez utcán való viseléséhez sem kell engedélyt kérnie tőle senkinek. Török elmondta: pótolni fogják a videó végén a források feltüntetését.

Az MSZP szóvivője szerint a felháborodás-hullám annak köszönhető, hogy „a Fidesz tyúkszemére” léptek a videóval, valamint „reális tükröt” tartottak „az emberek szeme elé”. Török Zsolt elmondta: nem tudja, kik készítették a filmet, és azok nem is járultak hozzá nevük közléséhez. A filmben megszólalókról a szóvivő kijelentette: azok egy-egy karaktert testesítenek meg.

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmm1
2013. március 06. 09:58
Kedves kommentelők! Szakdolgozatomhoz szeretném kérni segítségüket, hogy kitöltik ezt a kérdőívet, amely az online társalgások és a politikai viselkedés kapcsolatát vizsgálja. http://kerdoivem.hu/kerdoiv/622048394/1/ Néhány percet vesz igénybe, nekem viszont nagy segítséget jelentene! Remélem rövid bejegyzésemmel nem zavarom a társalgást, és akit nem érdekel, annak nem okoz gondot átsiklani felette. (Aki már találkozott a felhívással, attól elnézést kérek, de szeretném, hogy minél több kommentelőhöz eljusson a link)
strongteam
2013. március 06. 09:57
A filmet még nem láttam, de rövidesen meg fogom nézni. Amennyiben minden képpen kell kivágni a filmből, helyére ajánlanám azokat a találkozókat, amikor Orbán Viktor államfőkkel találkozik, és a meglátogatott vezetőt vagy bebörtönzik,puccsal eltávolítják, megbukik, jobb esetbe ki is végzik. Az sem semmi, amikor valahol Európába kampányol választásokon, és totál buktavári lesz a
kamasuka
2013. március 06. 09:45
Vicces a védekezésetek, miközben az M1en futott fekete dobozos riport ellen Brüsszelig mentetek. :)
kuwiq
2013. március 06. 09:22
Egy érdekes mondatra szeretném felhívni a figyelmet: " A 13-ik havi nyugdíjat is mi adtuk. Igaz, hogy elvettük, de előtte mi adtuk." Helyesen: " Igaz ugyan, hogy a példátlan pofátlan nyugdíjszámítást korrigáltuk a 13- havi nyugdíjjal, és még így is egyre szarabbul jár, aki nyugdíjba megy, de még azt is el kellett venni, mert akkora hiteleket vettünk fel, hogy már csak a nyugdíjak elvételéből tudtuk finanszírozni a visszafizetést."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!