Pénteken megalakul Bajnai pártja

2013. március 07. 08:26

Az új pártot a Haza és Haladás, a Szolidaritás és a Milla tíz-tíz tagja alapítja meg.

2013. március 07. 08:26

A Magyar Hírlap értesülései szerint pénteken alakulhat meg Bajnai Gordon új pártja, a három alapító szervezet, a formációt a Haza és Haladás, a Szolidaritás és Milla tíz-tíz tagja hívja életre.

Új tagok akkor léphetnek be a pártba, amennyiben a három alapító szervezet vezetői közül személyét legalább ketten jóváhagyják. A lap szerint ezzel próbálják kiküszöbölni, hogy egy másik érdekcsoport tömeges belépéssel többségre tegyen szert pártjukban.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2013. március 08. 11:30
Szerintem nincs is tíz Millás.
Tordai Kadosa
2013. március 07. 12:23
Edda Ég aházunk A házunk ég, talán az egész ég! De nem biztos, nem biztos semmi se még. Csináltunk, valamit már megcsináltunk, De nem biztos, nem, hogy a végére járunk. Ég, ég, ég, Fényt, fényt, fényt, Ennyi korom után! A felelőség persze nagy teher, S a vonat elé feküdni senki se mer. Mit kérsz tőlem? Mit vársz tőlem? A szobám falára egy kérdőjelet véstem! Az agyad: ég, ég, ég, Fényt, fényt, fényt, Ennyi duma után. Ref.: Lehunyom szemem és fázom. Lázlapom görbéje rég az egekig ér, az egész ennyit ér! Néhány hét és még néhány év, És ott leszünk újra a legelején. Menetelünk együtt csodákra várva, Néhány hét és még néhány év. A dolgok ára, ma még néhány könnycsepp, De holnap, ha zokogunk, az is kevés lesz. Generációnk sapkáját szemébe húzza, S minden baját a másikra fogja. Fél, fél, fél, Ma még csak: kér, kér, kér Ennyi korom után! A mai magyar valóságra és az elmúlt 23. évre is igaz ez a dalszöveg. Nem mellékesen megjegyzem, hogy Bajnai sem fogja eloltani az "égő házunkat" Sőt amiíg lehetősége volt eddig inkább az olajat öntötte rá.
frankfurt
2013. március 07. 11:25
Az európai politika tele van ilyen és ehhez hasonlókkal azért is tartunk itt!Üres,politikai karrierristákkal,utópistákkal tele vannak az eu.parlamentjei!Szabadpiaci körülmények között ilyen végzett séggel tizszeresét lehet keresni ha valaki TUD!Oda kevés vagy megbukott marad a politikai karrier!Egy igaz,hogy ezek az "urak" már jobban kivannak kupálódva mint az Mszp-és társaik,de hitelességük,hozzáértésük,föleg ideológiai alapfelállásuk messze van a nemzetitöl!Se nem jobb se nem hatékonyabb csak"Más"no meg mivel egyedül nem megy "Eggyütt"jobban hangzik mint(utópista)alternativa!
imres
2013. március 07. 11:12
Ezt nem értem. Akkor most mi lesz a MILLA további 999 990 tagjával? Őket kirekesztik vagy egyenként veszik fel? És ki az a 10 kiválasztott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!