MNO: Bajnai nem lehetne pártpolitikus

2013. március 19. 08:22

A Haza és Haladás etikai kódexe előírja, hogy az alapítvány pártokhoz nem kötődhet, ennek azonban sem Szigetvári Viktor, sem Bajnai Gordon nem tesz eleget – írja az MNO.

2013. március 19. 08:22

Pártsemleges tevékenységet ír elő a Haza és Haladás közpolitikai alapítvány etikai kódexe, Bajnai Gordon és Szigetvári Viktor viszont ennek nem tesz eleget – írja az MNO. Hozzáteszik: az alapítvány szerint napi pártpolitikai vitákban, ügyekben nem vehetnek részt, Bajnai és Szigetvári mégis szerepet vállalt az Együtt 2014 pártban, illetve a Párbeszéd Magyarországért párttal kötött választási szövetségben. Mint az MNO írja, az előírások az alapítvány kuratóriumi és felügyelőbizottsági tagjaira, illetve munkatársaira terjednek ki.

A Haza és Haladás szerint viszont nincs szó összeférhetetlenségről: mint állítják, ők tevékenységük során napi, pártpolitikai kérdéseket továbbra sem érintenek.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2013. március 19. 10:59
Engem jobban aggaszt, hogy a nagy lovasunk, Semjén, ME helyettesként játsza a civilt és kezdeményezi a védett fajok kilövésének lehetőségét. Nem rémlik, hogy tárgyalta volna az MNO. Amúgy meg ez legyen a HaHa gondja...
OmegaMale
2013. március 19. 10:49
"A Haza és Haladás etikai kódexe előírja, hogy az alapítvány pártokhoz nem kötődhet, ennek azonban sem Szigetvári Viktor, sem Bajnai Gordon nem tesz eleget – írja az MNO." Na és. Majd lemond az alapítványi funkcióiról. ;D
Senior
2013. március 19. 09:55
Mit rinyálnak Bajnaitól, Mesterházi nem fog visszalépni a kedvéért, ez eléggé világos.
kuwiq
2013. március 19. 09:52
Na és, majd átírják. Hazudtak már eleget, eggyel több vagy kevesebb? Mindjárt "megmódosítják", és kész. De legalább nem libát loptak. Vagy az nem lopás, ha nem fizetik ki az árát? Állítólag még pert is nyert ez a mókus, vagy ez is csak "városi legenda", mint a külföldi év bankárja címe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!