Együtt 2014... és utána?

2013. március 08. 19:30

A névválasztás egyértelmű üzenete az, hogy az E14 egy kampánypárt, jövő nélkül.

2013. március 08. 19:30
garmr

A Haza és Haladás egy remek márkanév, Bajnaiék kiválót húztak ezzel a névválasztással, részemről teljesen logikus lett volna, ha a további idétlenkedés helyett egyszerűen ezt a nevet építik fel pártként is. Ezzel ugyan a két fő tag, a Milla és a Szolidaritás arcot veszít, de legalább az egység képét mutatják, ami azt gondolom mindennél fontosabb lett volna, valamint egyértelmű jelzés, hogy a saját érdeküket alá tudják rendelni egy magasabb célnak.

Ehhez képest sikerült a lehető legrosszabb megoldást választani. Együtt 2014 Választói Szövetség Párt. 2014-ig elmegyünk aztán mi lesz? Kaptunk most még egy LMP2 választási pártot, ami el tud menni odáig hogy bezárták az urnákat aztán meg se kép se hang? A névválasztás egyértelmű üzenete az, hogy az E14 egy kampánypárt, jövő nélkül. Nomen ezt omen?

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. március 10. 05:34
Együtt2014 utána szét lopni azt amit Orbánék rendbe tettek ez a programjuk céljuk,.Elveszik a nyugdijakat béreket ,adóztatják a házakat ,mindenkit börtönbe zárnak ,megynyitják Recsket.
Fakutya őrnagy
2013. március 10. 00:29
Együtt 1919.
Botos
2013. március 09. 20:18
" bizza rám a libáját, én fizetem az urnáját " BG
kitiltott
2013. március 09. 20:00
ezt most találtam megosztom mert egyet értek vele! .. Bajnai megint nagyon eredeti… Új szlogennel kampányol a Haza és Haladás Egyesület (HaHa) elnöke, Bajnai Gordon. Az új szöveg úgy hangzik: „A Te Magyarországod. Tegyél érte!” Mintha ismerős lenne ez a szöveg valahonnan. Idézzük csak fel az SZDSZ 2006-os kampányplakátját! Te. Én. Ugyanaz az alapja mindkettőnek: a liberális individualizmus, az önző egyén középpontba állítása, amivel az SZDSZ éveken keresztül mérgezte a közéletet. Az üzenetük közös: csak a te érdeked a fontos, a közösség egyáltalán nem számít. Nyugodtan hagyd el az országot, és vállalj állást valamelyik külföldi országban, hiába tanultál a közösség pénzén. És háborodj fel, ha a kormány olyan hallgatói szerződést próbál veled aláíratni, mi szerint 20 év alatt legalább 4, maximum 12 évet Magyarországon kell ledolgoznod (pedig a társadalmi szerződés gondolatát tudtommal a liberálisok is elfogadják.) Bajnai pártja láthatóan tényleg az új SZDSZ szerepét szeretné eljátszani. Azt a zsaroló kisebbséget, amely mindig is azt hirdette, hogy ő majd a szakértelmével kordában tudja tartani az MSZP-t. Ezért léptek koalícióra 1994-ben, majd 2002-2010 között is. A kétharmados Fidesz-győzelem 2010-ben megmutatta, hogy ez mennyire sikerült nekik. Bajnai Gordon korszakváltást akar — az MSZP-vel együtt… —, és ő is szakértőnek hirdeti magát. Ez a gazdasági programján is meglátszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!