Daninak nem tetszik a rendszer

2013. március 26. 13:00

Prinz Dániel aktivista nagyon kívánja a Fidesz bukását.

2013. március 26. 13:00

 

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Grüezi
2013. március 28. 00:39
Azért kíváncsi vagyok, hogy az orruk a hazugságtól nől ekkorára?
Aaronboy
2013. március 27. 23:00
Te még buzink is hitvány vagy köcsög. Amúgy fizikai fejletlenséged alapján 16-nak ha kinézel, de szellemileg egy 10 éves is értelmesebb nálad. Fogyatékos közgazdászra Magyarországnak nincs szüksége. Húzz a pi..csába innen! Szaniszló Ferencnek a talpát sem nyalhatod meg, mert arra sem vagy méltó. A miniszterelnököt meg ne tegezd, mert az, hogy agyalágyult vagy , még nem jogosít fel hozzá. Te a magad szintjén még a szart is magázhatod magad után, mert az is értékesebb nálad.
ElQurMinator
2013. március 27. 23:00
Danika! Te kurva okos vagy 22 évesen. De ha nem zavar én is egy magyar állampolgár vagyok. És egy demokráciában nekem is vannak jogaim. Hamár fizetem a horror adókat. Azokról az adókról beszélek, amelyeket az általad említett emberek viszont nem. Nincs kedvem a hajléktalanjaidon keresztül átugrálnom az aluljárókban, érted? Ennek higiéniai és pszichikai okai is vannak. Egyébként szerinted ezt a szép várost a külföldieknek úgy kell bemutatni, hogy tele vannak az aluljárók hajléktalanokkal? Elhiheted, hogy nekik is megvannak a saját maguk hajléktalanjaik, nem kíváncsiak az itteniekre, hamár fizetnek az itteni tartózkodásért + költenek az itteni szolgáltatóknál. Azt a nem elhanyagolható tényt elfelejtetted megemlíteni, hogy úgy lettek a hajléktalanok kipaterolva az aluljárókból, hogy önkormányzati hatáskörbe lett átadva, hogy ezeknek az embereknek szállást kell biztosítani önkormányzati ideiglenes szállásokon. Olyan szállásokról beszélek, ahol tisztálkodásra is van lehetőségük az embereknek. Azt 22 évesen már te is felérhetnéd ésszel, hogy ezeknek az embereknek is szükségük van tisztálkodásra, a ruhájukat valahol ki kell mosniuk, stb. Nem kéne szelektíve hallani és értelmezni, és főleg egy olyan lépést rossz színben feltüntetni, amely épp az adott emberek érdekeit is szolgálja. A cigányokat, ha ennyire instápolod, költözz közéjük. Ha nem látod be, hogy ennek a kisebbségnek sürgősen fel kellene nőnie a társadalmi normákhoz, akkor hülyébb vagy, mint a sokévi átlag. Ha te normálisnak tartod azt, hogy embertelen körülmények közé 6-8 gyereket csinálnak, miközben nincs munkájuk, a megélhetésük, normális lakhatási körülményeik nem biztosítottak, más emberek napi robotmunkája után befizetett rengeteg adópénzből vannak a felszínen tartva, akkor arra nem tudok mit mondani, és felesleges elvégezned az egyetemet is. Mi a gondod a közmunkával Dani gyerek? Hogy eljárnak otthonról dolgozni, és sokkal több pénzt kapnak, mint eddig bármikor? Tudom szar ügy ez nektek, akik az ingyen segélyezést preferáljátok, miközben mások beledöglenek a munkába. Sírhatsz itt a melegek jogai után is, de ha egy ország lakosságának kb 75-80%-a gondolja demokratikusan azt, hogy nem kér azonos neműek házasságából, akkor legyél már annyira demokratikus bazd meg, és fogadd már el, hogy nem akarják ezt az emberek, és kész. Az ellen nincs kifogása szerintem senkinek, hogy a lakásának ajtaján belül mindenki azt csinál, amit akar, és azzal, akivel akar, ha azzal más nyugalmát nem zavarja meg. Szóval, ha nem tetszik a rendszer, az szar ügy. Nekem se, de ez van.
Senye Péter
2013. március 27. 09:42
Gavrilo Princ(ip) Dániel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!