Ócsára 588-an pályáztak

2013. február 16. 12:17

A jogszabályban meghatározott február 15-i határidő lejártáig 588 pályázó jelentkezett az ócsai lakóparkban épült szociális lakások bérleti jogára – tájékoztatta a Belügyminisztérium (BM), az Emberi Erőforrás Minisztérium (EMMI), a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. és a Máltai Szeretetszolgálat közös közleményben az MTI-t szombaton.

2013. február 16. 12:17

Közlésük szerint a pályázat most kezdődő, második szakaszában az adatok feldolgozása és kiértékelése zajlik. A vonatkozó kormányrendelet alapján a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. pályázatot hirdetett az otthonukat elveszített vagy kényszerértékesítésre kijelölt devizahiteles családoknak az ócsai szociális lakóparkban épült házak bérleti jogára. A pályázat lebonyolítására a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapott felkérést.

A pályázatot elektronikus úton a www.ocsalakaspalyazat.hu honlapon és postai úton is be kellett nyújtani. A február 15-én postára adott adatlapokat a pályázat kezelője még elfogadja. A pályázatok benyújtására szolgáló honlapon összesen 701 érdeklődő regisztrált, közülük azonban 113 felhasználó nem aktiválta regisztrációját, az ő jelentkezésüket a rendszer inaktív kategóriába sorolta. Az előzetes bírálatra és a javaslattételre március 20-ig adott időt a kormány rendelete. Az előírások szerint a végső döntést meghozó ötfős bizottságot március 14-ig kell megalakítani. A nyertesek kiválasztásának határideje március 25. – áll a közleményben.
 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fairy tale
2013. február 16. 14:46
Abba a akoszos sártengerbe volt arcuk 600.000 Ft négyzetméter árért gettót építeni.Ezért pesti-budai lapkóparot lehet összehozni.Kiváncsi lennék, hány százalék jutott vissza, és hova.Nagy megpeletés nem érne, ha megtudnám.
HSL
2013. február 16. 14:42
a bolstolvaj finesszmaffia ismét nyerészkedett magyarok ezreinek a nyomorúságán
next mindig élni fog 2
2013. február 16. 14:27
Mennyi károsult van? Mennyi jelentkező? Miért csak ennyi az annyi? Mennyibe kerül ez négyzetméterenként minden magyar állampolgárnak? Számtalan kérdés merül fel bennem, de remélem, hogy néhány droid tudja a választ! Hm!
fairy tale
2013. február 16. 14:19
Micsoda hatalmas siker. A hatszázezres négyzetméterár se vonzó? Nem jó ezeknek semmi se.Egy elégedett azért van köztük. Az építő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!