MSZP: Zsiga Marcell távozzon a közéletből!

2013. február 20. 12:53

Az MSZP arra szólította fel a fideszes Zsiga Marcellt, hogy adja vissza parlamenti mandátumát és miskolci alpolgármesteri címét, illetve vonuljon vissza a közéletből.

2013. február 20. 12:53

Parlamenti mandátumának és miskolci alpolgármesteri címének visszaadására, valamint a közéletből történő teljes visszavonulásra szólította fel a fideszes Zsiga Marcellt az MSZP. Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője szerdán, a Fidesz budapesti székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján arra kérte Orbán Viktort, hogy ha a képviselő nem távozik önként a politikából, akkor ő „vonja vissza azt a bizalmat, amelyet felcsúti dácsájában biztosított Zsiga Marcellnak”.

Az MSZP szóvivője tájékoztatóján a fideszesek „prototípusának”, „homo fidesiensnek” nevezte Zsiga Marcellt „gátlástalan” magatartása miatt. A kormánypárti politikus nevéhez már öt botrány köthető – mondta. Elsőként az derült ki, hogy „pofátlanul és jogtalanul” vett fel több mint 700 ezer forint költségtérítést, majd sajtóhírek szerint miskolci városvezetőként önkormányzati cégeknél helyezte el családtagjait – sorolta. Zsiga Marcell ezután tette legemlékezetesebb kijelentését, amikor azt mondta, hogy havi 47 ezer forintból biztosan meg lehet élni – folytatta Török Zsolt, aki szerint az is joggal háborította fel a miskolciakat, hogy az önkormányzat csak az alpolgármester kapujáig újíttatta fel azt az utcát, ahol a politikus frissen vásárolt háza áll.

Török hozzátette: legutóbb arra derült fény, hogy Zsiga Marcell 40 millió forintért vette meg házát „Miskolc rózsadombján”, miközben vagyonnyilatkozata alapján erre nem lett volna lehetősége akkor sem, ha az ingatlan felét felesége szerezte. Török Zsolt utalt arra, hogy ez utóbbi ügyben a fideszes politikusnak még ezen a héten tisztáznia kell magát.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. február 21. 19:15
Felét a feleség, felét a spórolásaiból ő, a többit meg az apja adta. Utalással küldte a papa a lóvét, ami NEM ADÓKÖTELES, HA AJÁNDÉKKÉNT KÜLDI. 2013. 01.01. után már nem is feltétlenül kell bejelenteni a NAVnak papíron. Szoci faszok melléfogtak. Sima karaktergyilok ez, mint Esztergomban. Csak szeretnék Miskolcot visszaszerezni, de az AVAS miatt nekik már régóta lőttek.
Speer
2013. február 20. 14:54
Zsiga legalább vett egy házat, nem úgy mint nyakó, aki elfüstölt kocsijával 36 milliót... :)
libatolvaj
2013. február 20. 13:37
Az MSZP antiszemita? Miért bàntjàk a zsigàt? Azért mert zsido? A zsidok màr csak ilyenek. Nem szebed bàntani oket.
Secnir
2013. február 20. 13:35
"adja vissza parlamenti mandátumát és miskolci alpolgármesteri címét, illetve vonuljon vissza a közéletből." ...és menjen el dolgozni, mi? még mit nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!