Loki-szurkolók zavarták meg a HaHa fórumát

2013. február 12. 11:03

A debreceni drukkerek kérdőre vonták a Hallgatói Hálózat egyik tagját, amiért az korábban kritizálta a stadionépítéseket.

2013. február 12. 11:03

A Dehír videója szerint éles vita alakult ki a Hallgatói Hálózat és a mintegy 10 Loki-szurkoló között. Utóbbiak egyike hevesen, a személyeskedést sem mellőzve kérdőre vonta a szervezet aktivistáját, amiatt, hogy az egy januári demonstráción támadta a stadionépítéseket. A HaHa-s diák próbálta megvédeni álláspontját, kevés sikerrel. „Hogyha szádra veszed a debreceni futballstadiont, az egy rohadt egészségtelen dolog” – zárta mondandóját a foci-drukker, majd még némi szóváltás után társaival együtt elhagyta a HaHa fórumának helyet adó szórakozóhelyet.

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MarKess
2013. február 13. 19:02
Büdös foci csöcslék, még nekik áll feljebb... De nem tudnak két szót leírni helyesen.... REMÉLEM EZEK FOGNAK ÉHEN DÖGLENI...........
tapsihapsi
2013. február 12. 21:55
ORBÁN KUTYÁI!!!!!
tapsihapsi
2013. február 12. 21:54
ORBÁN KUTYÁI!!!!!
Laszlo2
2013. február 12. 20:27
Emberek! Ez már rég nem a stadionról szól. Nem a stadionról beszél. Csak beszél, hogy beszélhessen. Egyébként honnan veszi a bátorságot ez a HAHÁS fiatalember, hogy megítélje a Debrecenben megépülő stadion és egyben kultúrközpont (!) optimális méretét? Nem ismerem személyesen ezt a mellényes fiút, de a fajtáját igen: Ők azok, akik elmennek egy földön fekvő ember mellett, sőt még a fejüket is elfordítják. Ők azok, akiknek nem kell éjszakai munkát vállalniuk ahhoz, hogy egy új cipőt vehessenek, vagy hogy meglegyen a reggelijük. Ők azok, akik sima, megnyerő modorukkal együttérzést színlelve kiállnak szónokolni úgymond az ,,igazság” mellett, de senkin nem segítenének önös érdek nélkül. Nekik a zavar, a balhé kell bármi áron; élvezettel rombolnak mindent, amire nagyon is vigyázni kellene. Alapvető értékek hiányoznak a mentalitásukból: haza, erkölcs, hit csak gúnytárgy a számukra. Nekik semmi sem drága; élvezettel rombolnak, mintha örülnének a káosznak, amit teremtenek. Céljuk a hisztériakeltés, hogy még nagyobb legyen a zűrzavar. Ezektől az emberektől félek, és nem a videón látható felháborodott focidrukkerektől. Tulajdonképp sajnálom ezt a fiatalembert, mert nem tudja, hogy mit cselekszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!