Kónya: A társadalomnak nem sok kis párt kell

2013. február 28. 14:52

Kónya Péter nem zárja ki, hogy az általuk létrehozandó pártnak a Párbeszéd Magyarországért legyen majd az egyik platformja.

2013. február 28. 14:52

A Milla mellett a Szolidaritás sem kíván szervezeti értelemben betagozódni a létrejövő új pártba – jelentette ki Kónya Péter az ATV Startban. Mint mondta, ettől még szerinte „sokkal szorosabb és aktívabb kapcsolatban kell lennie a Szolidaritásnak a leendő párttal, mint amiről a Milla beszél”. Hozzátette: ők a Szolidaritásra mindig is politikai szervezetként gondoltak, a Milla pedig egy más jellegű szervezetként működött korábban.

Nem tagadta Kónya, hogy vannak olyanok a Szolidaritás mozgalomban, akik az MSZP-ből jöttek, de szerinte olyanok is megtalálhatóak náluk, akik kritikusan viszonyulnak az elmúlt húsz évhez. A Párbeszéd Magyarországért kapcsán elmondta, hogy velük elkezdődtek a szakmai tárgyalások, de arról is folynak egyeztetések, hogy „az együttműködésnek milyen keretei legyenek”. Kónya kijelentette: „a társadalomnak nem érdeke, hogy sok kis párt jöjjön létre”, és még az sem kizárható, hogy a létrejövő új párt platformjaként működjön a Párbeszéd Magyarországért.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. március 02. 00:19
Kónya a társadalomnak sok kis Kónyára van szüksége, hogy majd lehessen kitől 90% adó/járulékot vonni. Ne politizálj, inkább szeretkezz! Hümm!
Kristóf
2013. február 28. 22:19
Úgy van.Összefogásban az erő.Mondjuk én nem aggódom,nem is érdekel a marakodásuk,2014-ben úgyis összefognak mert más választásuk nincs.Aztán meg felőlem meg is ehetik egymást,ha leváltottuk a kormányt. Nagyon tisztelem Kónya Pétert,mint magyar embert és mint politikust,már a megjelenése is biztonságot sugároz látszik rajta,hogy vezetésre született.Engem külsőre William Wallace-ra emlékeztet a Mel Gibson filmjéből:))) HAHA.Csak meglegyintené és az a felcsúti törpe egyből kirepülne az űrbe:D
tarackos
2013. február 28. 21:08
Kónya kijelentette: „a társadalomnak nem érdeke, hogy sok kis párt jöjjön létre” Péter, a társadalomnak az a legjobb ami leginkább az érdekében áll. A két pártos nem igazán passzol hozzánk, nyugger verő meg pisztolyt rántó gengszterek osztják az észt. Recesszió volt és van meg triplabóvli van pofika. Szóval lépjél hátra és ne mond meg mit akarok. Mert még betalálok durrani, mint a bányász nemzettestvérem a magyarellenes polgármester előadásán...
imres
2013. február 28. 19:39
"...a társadalomnak nem érdeke, hogy sok kis párt jöjjön létre" Rosszul tudod, Kónya elvtárs. A társadalomnak az az érdeke, hogy a magát demokratikusnak tituláló oldalon sok, kis pártocska jöjjön létre. Tudod, meg kell őrizni azt a hagyományt, hogy amikor valami baloldali "tömeg"rendezvény van, akkor fél óráig lehessen sorolni a részvevő szervezetek nevét. Az sem árt, ha aláírásgyűjtéskor a magukat demokratikusnak deklaráló szervezetek hosszú, tömött sorokban tiltakoznak az orbánnácifasiszták demokratákat irritáló rendelkezései ellen. Jól van ez így, Kónya elvtárs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!