Szanyi: El kell takarítani a nemzet politikai hulladékát

2013. január 26. 13:18

Az MSZP szerint Magyarország megítélésének, becsületének ártanak a Jobbik által is képviselt szélsőséges eszmék. Szanyi Tibor úgy fogalmazott, a szélsőségeket le kell kapcsolni, „el kell takarítani a nemzet politikai hulladékát”.

2013. január 26. 13:18

Az MSZP szerint Magyarország megítélésének, becsületének ártanak a Jobbik által is képviselt szélsőséges eszmék. Erről Szanyi Tibor, a párt elnökségi tagja, országgyűlési képviselője beszélt szombati budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen a holokauszt január 27-i nemzetközi emléknapjára emlékeztetett. Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, a szélsőségeket le kell kapcsolni, „el kell takarítani a nemzet politikai hulladékát”.

Szanyi Tibor bírálta Tarlós István főpolgármestert, aki szerinte a szélsőségesek oldalára állt azzal, hogy nem volt hajlandó csatlakozni ahhoz a kezdeményezéshez, amely a római Colosseum díszvilágításának lekapcsolásával tiltakozik a Jobbik politikája ellen. Mint mondta, a modern európai demokrácia lényege a kisebbségek védelme, ez alól pedig csak egyetlen kivétel létezik: a szélsőségek, amely ellen mindig fel kell lépni.
 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heather
2013. január 28. 09:49
Akkor kezdheted a takarítást magaddal Tibor!
Chopin
2013. január 27. 13:34
Még felmeri emelni a szavát! Szégyellje magát egy ilyen nyomorult országromboló senkiházi sunyi! A detoxban a helye aztán a munkatáborban ahol verejtékkel dolgozzon az ország kártalanításáért a társaival együtt. phijjj
tunde04
2013. január 27. 13:05
„el kell takarítani a nemzet politikai hulladékát”. Te Tibi! fáziskésésben vagy! a nemzet politikai hulladéka 2010-ben már el lett takarítva! nem tűnt fel, h azóta a szemétdomb tetején vagy, és onnan pofázol most is?
Mr Shábezdecker
2013. január 27. 12:42
Szanyikám! Ez már csak szarpasszírozás amit műveltek! Ennyi közhelyet csak egy magadfajta tud összehordani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!