Nincs még megegyezés az LMP és a platformisták között

2013. január 31. 14:36

Egyelőre nem egyezett meg egymással, ezért a jövő héten - várhatóan hétfőn - folytatja a csütörtökön megkezdett megbeszélést az LMP és a Párbeszéd Magyarországért Platform. Ezt a párt választmányi szóvivője Heltai László és a platformot képviselő Karácsony Gergely is megerősítette az MTI-nek.

2013. január 31. 14:36

Heltai László mindössze annyit mondott, hogy a csütörtöki ülésen átbeszélték a lehetőségeket, de részleteket a tárgyalások végéig nem akart közölni. Hasonlóképpen fogalmazott Karácsony Gergely is. Mindketten hangsúlyozták, egyik fél sem számított arra, hogy csütörtökön már feltétlenül megállapodásra jutnak, ezért a jövő héten folytatják a megbeszéléseket.

Nyugodt volt a hangulat, mindenki tisztában van azzal, hogy egy fontos kérdésről döntünk – ismertette a körülményeket Heltai László. A csütörtöki tárgyaláson az LMP-t Schiffer András frakcióvezető, valamint Szél Bernadett és Mile Lajos képviselte. Az országos választmányból Heltai László, az országos politikai tanács elnökségéből pedig Vida Attila került be a delegációba, amelynek hatodik tagja a frakcióvezető által felkért tárgyaló, Meszerics Tamás. A Párbeszéd Magyarországért Platform részéről a megbeszélésen Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Szabó Rebeka országgyűlési képviselő, valamint Sipos Péter XII. kerületi önkormányzati képviselő vett részt.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. január 31. 18:24
"Nincs még megegyezés az LMP és a platformisták között" Pedig már többen az országban, teljesen lerágták a körmüket az idegtől!
kjkj945
2013. január 31. 18:00
"""""" Fürst János Van egy rossz hírem: az LMP szavazói soha nem fognak az MSZP-re szavazni, az MSZP szavazói soha nem fognak a DK-ra szavazni, a DK szavazói soha nem fognak az EGYÜTT 2014 Mozgalom-ra szavazni, az EGYÜTT 2014 Mozgalom szavazói soha nem fognak.......... Tehát, mindenki lásson neki és mozgósítsa a saját 5-10 %-nyi szavazóját és tuszakolja be a képviselőit az új országgyűlésbe. Ezzel majdnem mindenkit lehet mozgósítani és sokkal hatékonyabb a matematikája, mint amin most erőlködtök. A részletekért meg lehet engem keresni... """"""
Tiberius Claudius Caesar Augustus German
2013. január 31. 16:57
nem lehet más a politika
laci0011
2013. január 31. 15:43
Ezeket gyorsabban sikerűlt leszalámizni,mint az szdsz-t.Kár értük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!