Magyarország nem kér a gyűlöletkeltésből a Fidesz szerint

2013. január 20. 15:16

Magyarország ma nem kér sem a gyűlöletkeltésből, sem a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából, sem pedig a minimálbér csökkentéséből - közölte a Fidesz-frakció vasárnap az MTI-vel.

2013. január 20. 15:16

A nagyobbik kormányzó párt képviselőcsoportja azután adott ki közleményt, hogy az MSZP bejelentette: Magyarország ma elnevezéssel kampányt kezdenek. Winkfein Csaba elnökségi tagja azt mondta: a kampány Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével kezdődik, így szembesítik a kormányt ígéreteivel és azzal, amit valójában tett. A Fidesz-frakció szerint a szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból, kezdeményezésük pedig gyűlöletkampány és az MSZP kudarca. Úgy látják, a szocialisták „mocskolódással tapétázzák ki az országot”. Ez ma a Magyar Szocialista Párt; rombolás és uszítás - írták.

Véleményük szerint az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. „Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber (izraeli-amerikai kampányszakember) gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből” – írták.

A Fidesz azt hangoztatta: békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarnak. Azt írták: „Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott”.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2013. január 21. 08:26
Kikkel beszélgettek ? :-))) Én nem látok egy árva hozzászólót sem aki ne értene egyet a Fidesszel :-)
G. Pantyelejevics
2013. január 21. 08:03
Segítsen valaki! Előrehozott választás volt és én lemaradtam róla? A "Magyarország nem kér a ..." jellegű kérdésekre a jónép választásokon szokott véleményt kifejezni. Majd ott elmeséli, miből kér, miből nem. Addig javasolt, a "Fides nem kér a ..." formula hasnálata. Annak legalább lenne értelme.
Felebarát
2013. január 21. 07:28
azok az emberek, akik eme gyűlölet beszédet nap mint nap használják, nincsenek feljogosítva mások elitésére... internáci, ballibb, nacionalista, jobber, fasiszta stb... amíg ez fennáll, addig maga kelti a gyűlöletet... de ha lehetne, egyenként elmagyarázhatnák a fogalmakat... :D
silvester
2013. január 21. 06:47
Frankenstein.Menj a szoc.elvtarsatddal oda ahonnan kibujtal-ok.Atkozott gonosztevok.Ki veletek a Hazankbol,Guantanamon a helyetek.Terroristak vagytok AL-KAJIBA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!