Gyöngyösi is helyet kapott az antiszemita toplistán

2013. január 07. 19:51

A tavalyi év leginkább gyűlöletkeltő, antiszemita megnyilvánulásairól készített összeállítást a Simon Wiesenthal Központ, a top tízes listára pedig Gyöngyösi Márton Jobbik-alelnök ügye is felkerült.

2013. január 07. 19:51

A tavalyi év leginkább gyűlöletkeltő, antiszemita megnyilvánulásairól készített összeállítást a Simon Wiesenthal Központ; a top tízes listán Gyöngyösi Márton Jobbik-alelnök a hetedik helyen végzett. A szervezet a magyar politikus kapcsán azt az esetet emelte ki, amikor az a zsidó parlamenti képviselők összeírására tett javaslatot.

Első helyen Mohamed Badie, az iszlamista mozgalom, a Muzulmán Testvériség egyiptomi ágának a vezetője végzett, aki dzsiháddal fenyegette meg a zsidókat. A második helyet Ahmadinezsád érdemelte ki, aki szerint a zsidók tartják markukban az egész világot. A harmadik befutó az a brazil karikatúra, amely a novemberi gázai konfliktus alatt jelent meg, és amely Benjamin Netanjahu izraeli kormányfőt ábrázolja, miközben éppen szavazatokat facsar ki egy nőalakból. A rajz arra céloz, hogy Netanjahu a januári választási győzelem reményében utasított a Hamász és a palesztin rakéták elleni hadművelet elindítására - számolt be a NOL.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eteterezs
2013. január 08. 18:45
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9UHfvjGoFYE amúgy meg ezt ajánlom azoknak akik Izrael fóbiában szenvednek, nem a zsidók fogják elárasztani Európát hanem egy másik népcsoport... jah és gondolom az mindenki előtt világos hogy gyöngyösi és " kedves kis csapata" nagy cimboráik... lehet csak én vagyok olyan önző, hogy Magyarországot mondjuk 30 év múlva is Magyarországként szeretném látni... (igaz ebben a videóban Magyarország nincs részletezve, de szerintetek létezik hogy mi kimaradjunk? ha vissza gondoltok az 1500-as évekre akkor az alapján nem valószínű)
Senye Péter
2013. január 08. 16:57
Ne legyen már az, hogy a 'Simon Wiesenthal Központ szólott, a vitának vége'.
jamo
2013. január 08. 15:14
GYÖNGYÖSI AZ ORSZÁG SZÉGYENE!!! Ehhez csak ennyit érdemes hozzászólni!
karika01
2013. január 08. 12:01
Huh, na ez mekkora szégyen! Mondjuk az a felszólalás meg is éri a pénzét, nem csodálkozom, hogy ilyen "nívós helyet" sikerült kiharcolnia! Elborzasztó, hogy az antiszemitizmus nemzetközi szinten is nagyon ritka mértékével kell újra megbirkóznia Magyarországnak a Jobbiknak, hazánk szégyenfoltjának köszönhetően!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!