Fidesz: A szocialisták kiskorúnak nézik az embereket

2013. január 29. 10:39

Nógrád megyének nyugalomra van szüksége – reagált a Fidesz megyei elnöke arra, hogy a megye területén is megjelentek azok az óriásplakátok, amelyeken „két kormánytag lejáratására tesz kísérletet a Magyar Szocialista Párt”.

2013. január 29. 10:39

Nógrád megyének nyugalomra, együttműködésre, további kormányzati támogatásra van szüksége, a szocialisták pedig jobban tennék, ha rombolás helyett ők is bekapcsolódnának az építkezésbe – mondta Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő, a Nógrád megyei önkormányzat elnöke kedden Salgótarjánban. A politikus sajtótájékoztatón azt mondta: „a szocialisták lejárató kampányt indítottak Nógrádban is”, vagyis a megye területén is megjelentek azok az óriásplakátok, amelyeken „két kormánytag lejáratására tesz kísérletet a Magyar Szocialista Párt”.

Becsó Zsolt hozzátette: 2010-ben egy tönk szélére sodródott, jövőkép nélküli országot vett át a Fidesz-KDNP, de az utóbbi két évben sikerült stabilizálni a pénzügyeket, új alapokra helyezni a közigazgatást, konszolidálni az önkormányzatokat, megőrizni a nyugdíjak vásárlóértékét. Kiemelte: Nógrád megye pedig végre megkapta azt a kitüntető figyelmet, amelyet már régen meg kellett volna kapnia egy hátrányos helyzetű térségnek.

Kitért rá, hogy 2002 és 2010 között Nógrádban mintegy 10 ezerrel nőtt a regisztrált álláskeresők száma. Ezzel szemben az utóbbi évek eredményei közé sorolta a 8 milliárdos turisztikai fejlesztési forrást, az árvízvédelmi beruházásokat, a 21-es főút négysávosításának elindítását, új ipari területek kialakítását. Becsó Zsolt úgy fogalmazott: ebben a helyzetben a szocialisták ahelyett, hogy támogatnák a megye érdekét szolgáló törekvéseket, és alkotó, előremutató javaslatokat fogalmaznának meg, lejárató kampányt indítottak a térségben is. „Ahelyett, hogy Kolozsvár után a Kárpát-medence valamennyi településére elmennének, és bocsánatot kérnének a nemzetromboló, hazugságra épülő és a morális, pénzügyi csődöt jelentő nyolc évük miatt, kiskorúnak nézik az embereket” – tette hozzá a képviselő.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2013. január 29. 22:13
„Ahelyett, hogy Kolozsvár után a Kárpát-medence valamennyi településére elmennének, és bocsánatot kérnének a nemzetromboló, hazugságra épülő és a morális, pénzügyi csődöt jelentő nyolc évük miatt, kiskorúnak nézik az embereket” – tette hozzá a képviselő. Na ezt olvasd el narancsos! http://www.umdsz.uz.ua/news2012/junius/20120620-magyarsag.html
nyugalmazott tanár
2013. január 29. 11:19
A gyűlöletkampány és a fiatalok manipulálása ellen fel kellene végre lépni. Felháborító, ahogyan militáns támadásaikkal rárontanak mindenre, ami fontos a számunkra, ami jó az országnak, a magyar társadalomnak. Olyan erkölcstelen ez a viselkedés, amit nem lehet szó nélkül hagyni.
Kázmér Kacsa
2013. január 29. 11:09
A komcsi soha nem változik. Be kell tiltani és sóval hintve felszántani utánuk a földet.
Midgardsorm
2013. január 29. 11:02
„Fidesz: A szocialisták kiskorúnak nézik az embereket” És nem szakad rájuk az ég...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!