Semjén lezártnak tekinti a szakdolgozat-ügyet

2012. december 07. 12:44

A miniszterelnök-helyettes tudomásul veszi az ELTE bizottságának állásfoglalását, és az egyetemhez hasonlóan „véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a témát”.

2012. december 07. 12:44

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes tudomásul veszi az ELTE bizottságának hivatalos állásfoglalását, amelynek alapján semmilyen intézkedés nem indul szakdolgozata ügyében. A kereszténydemokrata politikus – csakúgy mint az egyetem – „véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a témát” – közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője pénteken az MTI-vel.

Havasi Bertalan azt követően tudatta ezt, hogy Tausz Katalin dékán pénteki budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, nem lesz további vizsgálat az ELTE társadalomtudományi karán Semjén Zsolt szociológiai szakdolgozata ügyében, azt ugyanakkor a háromtagú vizsgálóbizottság megállapította, hogy „súlyos tudományetikai vétség történt”.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. december 07. 19:22
Kevés a sem jén cikk!!!!
Ald0 Raine hadnagy
2012. december 07. 19:21
Hírtv híradó: Semjén lezártnak tekinti az ügyet, és tudomásul veszi a vizsgálat eredményét. Csak azt felejtette el közölni a Hírtv, hogy mi is volt az a vizsgalátai eredmény. Mert ugye az már kicsit kínos, hogy a nagy tagadások után jött a lebukás, és most már hivatalos: ez a kis szarházi lopott.
törpillla
2012. december 07. 14:48
Elképesztő... Elképesztő, hogy micsoda morális/intellektuális/erkölcsi/emberi kontraszelekció van ebben a kis országban. Oldaltól függetlenül, sajnos. Innen már tök mindegy, hogy van-e (ha van-e) egyáltalán mértékbeli különbség.
*ufó*
2012. december 07. 13:52
ne vetkőzz, zsolti, csak szopni fogsz tényleg csak a legszánalmasabbak mennek politikusnak ? ez valami kritérium ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!