Rubovszky: Semjénnek látomása volt

2012. december 11. 14:40

A KDNP-s politikus az atv.hu-nak nyilatkozva azt mondta: Semjén Zsolt nem plagizálhatott konzulensétől – mivel a szakdolgozata egy évvel korábban jelent meg, mint Molnár Attila Károly írása –, hanem látomása volt.

2012. december 11. 14:40

Megdöbbent az ELTE vizsgálatának eredményén a KDNP-s Rubovszky György, aki szerint Semjén Zsolt nem plagizálhatott konzulensétől, Molnár Attila Károlytól, mivel szakdolgozata egy évvel korábban jelent meg, mint Molnáré, „hanem látomása volt”. Szerinte az ELTE „egyszerűen bohócot csinál magából”.

Rubovszky az atv.hu-nak nyilatkozva azt mondta, Molnárnak kellett volna észrevennie a két dolgozat közötti egyezést. „A szerzői jog szerint annak van előnye, aki először a nyilvánosság elé lépett, nem annak, aki kitalálta” – fogalmazott. Rubovszky szerint az egész ügy egy gusztustalan, rosszul kitalált támadás Semjén ellen, az ELTE pedig megalapozatlanul sérti és támadja a miniszterelnök-helyettest.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2012. december 12. 01:50
Bzmg, ez a KDNP ultragáz! Az bzmg látomása. Tényleg Hírcsárda szint. Látomása volt, ez kész. Nem hiszem el, hogy ekkora majmot csinálnak magukból.
zmrzlna
2012. december 11. 22:39
Te jó Isten! RubiGyurikám! Szélütésed nagyon súlyos lehet, ha már lázálmot vizionálsz a TömjénZsótinál! Gyurikám! Akasztás előtt vagy-é, vagy már túl vagyunk mindenen, csak még rúgsz egyet-kettőt? Pajtás! Ne aggódj, ha így haladunk, a szar mindenkinek a szájáig ér!
beflower
2012. december 11. 21:31
Nekem is!Látomásomban felmerült,hogy nincsenek hülyék egyik parlementi pártban sem.Sajnos,éppen megbotlottam és a látomás lila köddé vált!Lehet,hogy előző este sok bajor sört ittam. Majd újra belökök egy pár üveggel,hátha vissza jön,hiszen olyan jó volt! Tisztelettel Bajorországból Beflower.
huttinger
2012. december 11. 21:18
Mit kaszálhatnak az osztrák ideggyógyintézetek. :-) Lassan Viktort ingyé' kezelik, mert annyi új kuncsaftot szerzett már nekik. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!