Így vélekedett 2008-ban Orbán a tandíjról

2012. december 06. 10:35

A miniszterelnök 2008-ban még a tandíj ellen érvelt, és az egyetemre, főiskolára járók számát sem tartotta soknak.

2012. december 06. 10:35

Orbán Viktor a szociális népszavazást megelőzően arról beszélt: Magyarország jövőjét – Széchenyit idézve – a kiművelt emberfők száma fogja meghatározni, mivel nincs nyersanyagunk, energiaforrásunk, kicsi az ország területe és népessége, így csak a tudásban reménykedhetünk.

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. december 07. 09:10
Milliárd szerencse, hogy a ravasz Orbán Viktor kaparintotta meg a gyeplőt! Már ezerszer kicsináltak volna bennünket a technokrata, érzéketlen, nagyon is (sic) "szocialisták". Ilyen világban ilyen kormányfő kell. Mindenki nézzen körül, és azt fogja tapasztalni, hogy a világ ÖSSZES országa kegyetlenül ravasz, gonosz és sehol sincs már tisztesség, becsület, egyenesség. Ezt a zsidók csinálták a pénzüzleteléseikkel. Addig lesz nyugalom ITT, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök! És hol van már 2008? Akkor még Orbán sem volt ennyire tájékozott a világpolitikáról. Meg KELL bocsátanunk neki minden akkori kijelentését! Azt kívánom, hogy az eljövendő Magyar Királyság első miniszterelnöke Orbán Viktor legyen! Éljen a Magyar Királyság !!!
GeoCracker
2012. december 07. 08:16
A kiművelt emberfő ellensége a birkavezérnek. http://endresy.blogspot.hu/2012/12/uzen-az-oktatas.html
Midgardsorm
2012. december 07. 00:27
Igazán neutrális csak a cselédfattyú Bobber lehet, igaz ő is csak azóta, mióta fönnakadt a zacsi a szögesdrót kerítésen, más uborkájából sietősen jövet.
tabakur
2012. december 06. 20:34
Ugye urak ez az a dr Orbán Viktor aki azt nyilatkozta Ő MÉG SOHA NEM HAZUDOTT A NÉPNEK ha ez így van és soha nem hazudott egy igen összetett többszörös személyiségzavarban szenvedő kivételesen különleges pichés esettel állunk szemben. Ja hogy ő Magyarország miniszterelnöke? Madarat tolláról országot miniszterelnökéröl ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!