Vádat emelhetnek Pars Krisztián ellen

2012. november 16. 15:57

A rendőrség befejezte a nyomozást a könnyű testi sértés ügyében, és vádemelést javasol az ügyészségnek az olimpiai bajnok kalapácsvetővel szemben.

2012. november 16. 15:57

A Szombathelyi Városi Rendőrkapitányság befejezte a Pars Krisztiánnal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Szombathelyi Városi Ügyészségnek – tette közzé honlapján a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken. A közleményben – amelyben a rendőrség az olimpiai bajnokot csak vezetéknevének kezdőbetűjével említi –, azt is tudatták: a könnyű testi sértés vonatkozásában egy magánvádas eljárás megindítása miatt az iratokat a Szombathelyi Városi Bíróságra is továbbították.

Pars Krisztiánt a rendőrség garázdaság megalapozott gyanújával szeptember 21-én állította elő és gyanúsítottként hallgatta ki. A rendőrség korábban azt közölte, hogy Pars Krisztián szóváltás után bántalmazott egy postai alkalmazottat, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az olimpiai bajnok a nyugat.hu hírportálnak nyilatkozva tagadta, hogy hozzáért volna a férfihoz. Rossz helyen parkolt, elállta egy postajármű útját, és azután keletkezett a szóváltás, hogy az álló autóban várakozó barátnőjét sértegette a sofőr – idézte fel a történteket a sportoló.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2012. november 17. 08:11
Vicc ... postás belekötött egy nőbe a lovag megvédte szíve hölgyét, és itt tolják a bulvárt a hatóságok. Érdekes módon amikor a cigányok a semmiért balhéznak nem történik semmi.
nyugalmazott tanár
2012. november 17. 07:34
Sajnos néhány öntelt majom lejáratja a derék magyar olimpikonok jó hírét. A legkiválóbbakra a szerénység és a tisztesség jellemző, Magyarország jó hírét öregbítik, akikre büszkék vagyunk.
imres
2012. november 16. 19:05
Néha, ha elszáll vele a ló, helyre kell tenni még az olimpiai bajnokot is. Majd a bíróság eldönti, hogy jogos volt-e a feljelentés.
fogd a pénzt és kuss
2012. november 16. 18:39
postás rendör vautas ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!