Ki nyeri a Paul Lendvai-díjat?

2012. november 22. 13:27

Csütörtökön az egész várost egy téma tartja lázban: délután háromkor ki veheti át Paul Lendvai kezéből a Paul Lendvai-díjat?

2012. november 22. 13:27
Szily László
Szily László

„Medgyessy Péter, Stirlitz és Kim Philby lennének a természetes esélyesek, csakhogy a díjat újságíróknak alapította Lendvai.

Ennek tudatában az ember kapásból vágná rá, hogy Mihancsik Zsófia, Gavra Gábor, esetleg a híres rádiós újságíró, Kuncze Gábor, csakhogy a kiírás szerint kizárólag a nyomtatott sajtó szerzői indulhatnak.

Szintén ki lehet zárni három igen komoly esélyest, Aczél Endrét, Bojtár B. Endre Magyar Narancs-, és Kovács Zoltán ÉS-főszerkesztőt, mivel ők hárman alkotják a zsűrit.
De akkor ki lesz az, tényleg Farkasházy Tivadar? Publikált eleget Bartus László ahhoz nyomtatottban, hogy megszorítsa? Megannyi kinzó kérdés, amikre délutánig nem kaphatunk választ. De tippelni addig is lehet!”

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. január 10. 19:14
Inkább a haját festette volna be újra ahelyett, hogy ilyeneken elmélkedne.
Next adósság
2012. december 24. 00:52
Javítás! Lendvai Ildikó fogja kapni a díjat, elég sokat írt cenzor korában, vagy Lendvai Ferenc kapja meg.
Next adósság
2012. december 24. 00:52
Na álmos vagyok még, akkor mégegyszer! Ez a Paul Lendvai-díj? Paul Lendvai elvtársnak egy Kádár nyelvvel ékesített Brezsnyev talpat adnék, az 1949-től napjainkig terjedő kiemelkedő ÁVH-s, KGB-s titkosszolgálati munkássága elismerése gyanánt. Hümm!
Hunor N.
2012. december 20. 11:36
Kertész Ákos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!