Kormányzati mentőöv Dunaújvárosnak is

2012. november 29. 17:59

Nyolcmilliárd forint adósságot vállal át a kormány Dunaújvárostól.

2012. november 29. 17:59

A nyolcmilliárdos adósság-átvállalásról szóló megállapodást május végéig szeretnék aláírni – jelentette be a város vezetőivel folytatott csütörtöki tárgyalást követően az emberi erőforrások minisztere.

Balog Zoltán elmondta: a város erős lehetne a kultúra, a sport, a szociális és oktatási területeken, ha nem lenne adósságcsapdában.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. november 29. 21:20
Hajrá Fidesz! Csak igy tovább!
Viktus
2012. november 29. 20:47
Az eddig tervezettnél jóval nagyobb államadósság-csökkentést tervez idén és jövőre a kormány egy költségvetési módosító javaslat szerint. Egy másik javaslatban felbukkant a kaszinók koncessziós díja is. ... Emellett 204 millió forintot csoportosítanak át a Nemzetgazdasági Minisztérium fejezetén belül a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv felállítására, amellyel a vállalkozások pénzügyi stabilitása érdekében létrehozandó a szerződésből eredő teljesítések után járó ellenszolgáltatás polgárjogi eszközökkel történő kikényszerítését gyorsítaná meg a kormányzat, hogy felszámolja a lánctartozásokat. Ezen kívül a járási hivatalok működésére is átcsoportosítanak pénzeket. http://hvg.hu/gazdasag/20121129_Hatalmas_allamadossagcsokkenesre_keszul_a Eh az egyik legnagyobb lánc végén az állam van. :D
Kdo Je Ugasnil Luč
2012. november 29. 18:05
Wow, a Dunai Vasművet nem akarja megvenni? Mert párezer embert ott is a lapátra tevés fenyeget...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!