Jegyhamisítót fogtak el a rendőrök

2012. november 07. 15:57

A 18 éves fiatalembert a Nyugati pályaudvari aluljáróban fogták el, hamis gyűjtőjegyeket találtak nála.

2012. november 07. 15:57

Jegyhamisítót fogott el a rendőrség a fővárosi Nyugati pályaudvari aluljáróban, ellene magánokirat-hamisítás miatt eljárást indítottak – közölte a BRFK. A 18 éves fiatalember a rendőrség szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy kedd délután az aluljáróban a 3-as metró bejáratánál bizonytalan eredetű, nem kereskedelmi forgalomból származó, vélhetően hamisított BKK vonaljegyet adott el.

A rendőrök felfigyeltek az esetre, igazoltatták, majd előállították a férfit, ruházatának átvizsgálásakor négy, vélhetően hamis gyűjtőjegyet és két vonaljegyet is találtak nála, amelyeket lefoglaltak. Az elkövető elismerte tettét. Vevőjét a rendőrök tanúként hallgatták ki, ő azt mondta, abban a hiszemben vásárolta a 320 forintos jegyet a gyanúsítottól 305 forintért, hogy az valódi. A rendőrség indítványozta az elkövető előzetes letartóztatásba helyezését.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2012. november 07. 16:32
zseniális a magyar rendőrség. riportot csinált vele az rtl, a tv2, az origo, az index, járt nála a cnn-től kezdve a dél-afrikai tv-ig mindenki. és persze mindenütt elmondta, hogy a rendőrök szeme láttára sinálja. és ezekután ÉRDEM az, hog elfogták a rendőrök az EGYIKET? majd ha mindet felakasztották, majd az lesz az érdem.
bonzo
2012. november 07. 16:32
A BKK-nál megnézném a pénztárosok mennyiért adják az igazi bérlet igazolványokat. Mármint a járadékosok, nyugdíjasok, kismamáknak valamint a tanuló bérlet igazolványokat. Régebben egy évre 5000ft, öt évre 20000ezer forintot kértek az igazolvámyért cserébe. Ha ellenőriznék a felhasználók jogosultságát, biztos még olcsóbb is lehetne a bérlet ára. Ideje lenne erre is rárepülmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!