Zdeborsky: A kormány nem akar megállapodni az IMF-fel

2012. október 26. 12:01

Zdeborsky György a kormány gazdaságpolitikájáról, az IMF tárgyalásokról és a túlzottdeficit-eljárásról mondta el véleményét.

2012. október 26. 12:01

Sem az IMF, sem az Európai bizottság nem szab feltételeket, ők ésszerű gazdaságpolitikát szeretnének látni – mondta el az ATV-ben a közgazdász. A túlzottdeficit-eljárással kapcsolatban Zdeborsky György úgy fogalmazott: nem megbízható alapokon bizonyítja a magyar kormány azt, hogy 3 százalék alatt lesz a költségvetési deficit, ezért nem fogják azt felfüggeszteni.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2012. október 27. 09:30
"A kormány nem akar megállapodni az IMF-fel" Aha, tehát Varga meg a nem megállapodásért felelős miniszter..
bolá
2012. október 27. 06:36
Zdeborsky, Fekete János és Tardos Márton – akiknek köszönhetjük, hogy az IMF a nyakunkon van – egyik szellemi utódja, nem mellesleg egy gennyes feketéző, akinek a közreműködését a GIF úgy fizeti meg, hogy hagyja kicsit saját zsebére elcsalni a nemzeti vagyont, magyaráz, és a sok naiv már harminc év óta folyamatosan, élvezettel benyalja, hogy milyen jó nekünk az IMF!
laci0011
2012. október 26. 20:00
A török kártya már hamis,az a gaz hárombetűs elunta a pávatáncot.
states
2012. október 26. 19:46
Hát a kufárokat Jézus már kétezer évvel ezelőtt kiverte a templomokból, aki nem érti miért, nézzen Zdeborskyt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!