MAL-vádlott: Nem elég szakmai a vádirat

2012. október 16. 15:21

A vádirat nem elég szakmai – mondta az elsőrendű vádlott, B. Zoltán, a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. vezérigazgatója a vörösiszap-katasztrófa ügyében indított büntetőper keddi tárgyalásán a Veszprémi Törvényszéken.

2012. október 16. 15:21

A büntetőper elsőrendű vádlottja szerint a vádiratból hiányoznak a természettudományos ismeretek. B. Zoltán a Szabó Györgyi vezette büntetőtanács előtt úgy nyilatkozott, nem bűnös az ellene felhozott vádakban. B. Zoltán úgy fogalmazott: nehezen fogadja el, hogy a törvényszék nem az abszolút igazságról dönt, nem a katasztrófa okait keresi, hanem csak arról határoz, hogy a vádlottak bűnösek-e.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustármag
2012. október 16. 16:25
Be mindet a börtönbe aztán ők majd egymásközt okoskodjanak ki miért nem felelt. A nép torkig van a dumával
mustármag
2012. október 16. 15:50
Gazember. Még van pofája kinyitni a száját.
miloka
2012. október 16. 15:27
Á miért is lenne bűnös. Hiszen nem teljesítette azokat a feltételeket, amiket a sz@rért-húgyért meki juttotott vételekor elfogadott, aláírt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!