Időközi választást tartanak Baján

2012. október 26. 09:51

Vasárnap időközi önkormányzati képviselő-választást tartanak Baján, miután az egyéni választókerületben megválasztott Búcsú Lajos lemondott mandátumáról.

2012. október 26. 09:51

Időközi önkormányzati képviselő-választást tartanak vasárnap Baján, miután az egyéni választókerületben megválasztott Búcsú Lajos (Fidesz-KDNP) lemondott mandátumáról. A képviselői helyért hat jelöl verseng: Barna György (MSZP), Csubákné Besesek Andrea (Fidesz), Horváth Tibor (Jobbik), Hunyadi László (LMP), Juhász István (független) és Telegdi Sándor (DK) indul a választáson.

A bajai képviselő-testület 2012. június 28-án tartott ülése előtt jelentették be, hogy a Fidesz-KDNP-képviselőcsoport kizárta tagja közül Búcsú Lajost. Zsigó Róbert polgármester ugyanakkor közölte, hogy az egyéni körzetben megválasztott képviselő lemondott mandátumáról. Búcsú Lajos az előző ciklusban és a jelenlegiben is alpolgármesterként is tevékenykedett, de 2011 nyarán lemondott alpolgármesteri megbízatásáról.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!