Füst miatt kiürítették a BME egyik épületét

2012. október 18. 09:30

Rövid időre el kellett hagyniuk a BME egyik épületét az ott tartózkodóknak, mert füstölt a liftgépház elektromos kapcsolószekrénye. Személyi sérülésről nem érkezett hír.

2012. október 18. 09:30

Füst miatt rövid időre el kellett hagyniuk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyik épületét az ott tartózkodóknak, személyi sérülésről nem tudni – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök reggel.

Kisdi Máté elmondta, hogy a T. jelű épület 6. emeletén a liftgépház elektromos kapcsolószekrénye füstölt, ezt észlelték az egyetem munkatársai és porral oltó készülékkel eloltották a tüzet. Az épületet száz embernek kellett elhagynia – tette hozzá. A tűzoltók a helyszínt csak biztosították, valamint felügyelték az átszellőztetést. Az oltás és a kiürítés megtörtént a tűzoltók kiérkezése előtt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!