Fidesz: Segít a munkahelyvédelmi akcióterv

2012. október 16. 16:20

A Fidesz szóvivője szerint a jobbikos Volner János téved akkor, amikor azt hiszi, hogy a válságból bizonyos ágazatok kivételezésével lehet kilábalni.

2012. október 16. 16:20

Selmeczi Gabriella az ellenzéki politikus keddi budapesti sajtótájékoztatójára reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: a munkahelyvédelmi akcióterv azokat segíti, akik hátrányban vannak a munkaerőpiacon: pályakezdők, szakképesítés nélküliek, nyugdíj előtt állók és a gyesről visszatérő nők. Ezeknek az embereknek a hátrányát kompenzálja a munkahelyvédelmi akció Selmeczi szerint.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. október 16. 18:24
"a munkahelyvédelmi akcióterv azokat segíti, akik hátrányban vannak a munkaerőpiacon: pályakezdők, szakképesítés nélküliek, nyugdíj előtt állók és a gyesről visszatérő nők. Ezeknek az embereknek a hátrányát kompenzálja a munkahelyvédelmi akció" Szuper! Ez a mai munkaképes lakosság 60%-a. Ugyan kivel szemben segíti ezeket az akcióterv? A 40% még állásban levővel szemben? Hülye vagy Gabi, mint mindig!
Viktus
2012. október 16. 17:41
Segíteni annyit segít, hogy a lecsúszást fékezi nagy csodát nem lehet tőle várni már 2010-ben ezzel kellett volna kezdeni az unortodox ámokfutás helyett ...
==T==
2012. október 16. 16:41
Akkor a fidesz miért kivételez pl. a focival?
flo
2012. október 16. 16:33
Legfrissebb: Lézer János is "maximálisan" támogatja Rogán Blikk Tóni felvetését, miszerint az országos lakcímnyilvántartás egy szocialista csökevény, el kell törölni. Hányszor fogják még lehazudni a csillagokat is az égről, csak hogy megpróbálják valamilyen észérvvel alátámasztani a választási regisztrációt???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!