Örmény Önkormányzat: A Jobbik azeri pénzből működik

2012. szeptember 05. 08:51

Az Országos Örmény Önkormányzat arra kérte a magyar kormányt, hogy „ne a Jobbik szirénhangjára hallgasson”.

2012. szeptember 05. 08:51

Az Országos Örmény Önkormányzat keddi sajtótájékoztatóján leszögezte: nem feltételezik, hogy a magyar kormány rosszhiszemű lett volna az azeri baltás gyilkos ügyében, ugyanakkor kijelentette, hogy rendkívül naiv volt és szakmaiatlan. Szerintük a Jobbik azeri pénzből működik.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. szeptember 05. 18:56
És a törökök? http://www.origo.hu/tudomany/20120418-iszlamizalt-ormenyek-torokorszag-kurdok-egy-nepirtas-eltitkolt-tuleloi.html
Nathaniel Bumppo
2012. szeptember 05. 18:44
Menjenek a picsába ezek az Örmény önkormányzati vezetők. Tisztán kiolvasható a zsarolás és a fenyegetés a szövegből. Ballib szarrágók ezek is, húzzanak haza vagy menjenek az Azerbajdzsánokhoz keménykedni. Ja, hogy ahhoz nyúlbélák? Először hörögnek és hergelnek aztán meg közvetítenek? Nem fiúk, inkább nyasgem.
armanyi
2012. szeptember 05. 14:39
De kíváncsi lennék, h mi lett volna fordítva! Ha kiadjuk Örényo-nak a gyilkost, aki egy azerit ölt meg....?
El Duderino
2012. szeptember 05. 14:27
Megértem a felháborodást és persze jogos is, viszont kérem az örmény polgárokat, hogy hessegessék el maguk körül a csúszómászó haszonleső ballib réteget. Az azeri banda meg leszívhat. Az nem hős, aki patkány módjára álmában öli le az ellenségét, minimum kötéllel, vagy sortűzzel fogadtam volna az azeri vezetés helyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!