Nők Lázadása a Kossuth téren

2012. szeptember 17. 09:14

Az Index videója szerint közel kétezren tüntettek vasárnap azért, hogy ne kezeljék olyan cinikusan a családon belüli erőszakot, mint a fideszes Varga István.

2012. szeptember 17. 09:14

A tüntetők felhívták a figyelmet arra is, hogy bár a legtöbb bántalmazott nő, a családon belüli erőszak nem csak őket érinti: férfiakat is bántalmaznak.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Himalája
2012. szeptember 17. 15:40
Mindenesetre tisztában vagyok azzal, hogy a Fidesz a kényelmes kormányzás és hatalommegtartás érdekében kész bármire, és hajlandó belenyúlkáni még egy többezer éves hagyománnyal rendelkező intézménybe is, mint a család. Egyébként engem is zavar a családon belüli erőszak, ezt valaha enyhítette a környezet erkölcsi nyomása. Nem hiszem, hogy a helyzeten javít, ha ezt az erkölcsi nyomást a hatalom nyomása váltja majd fel. Mert immár az emberek, a rokonok nem fognak az ilyesmire odafgyelni. Minek is, hisz ez már a hatóságok dolga lessz.
Felebarát
2012. szeptember 17. 15:20
Ha szeretünk valakit, akkor meg kell engedni neki, hogy szabad legyen. Engedni, hogy szabadon hozzon döntéseket, szabadon éljen, ahogy ő akar, és nem úgy, ahogy mi akarjuk. Nem mindig könnyű elengedni azt, akit szeretünk, de más út nincs.
ballada
2012. szeptember 17. 12:36
erre lesz e törvény ,mikor családon belül a nőcike strihhel a sticije a pénzét elszedi néha jól elagyabugyála de jól anyagi gond nélkül megélnek az élvezetekből szerzett pénzből..Hát még azt szeretném látni mikor a férfiak árulnák magukat az utcasarkokon pénzért a nőcicekék pedig bekaszálja a lóvét ,és ha nem áll a farok nincs bevétel a nőcike jól elkenné az alkalmi pénzkereső férjet ..Na ezt kapjátok ki forrón:)))
cutcopy
2012. szeptember 17. 11:52
Ez valami kormány elleni erőszak tüntetés lehetett inkább..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!