Feljelentik az örmények az azeri gyilkos kiadóját

2012. szeptember 18. 10:08

Büntetőfeljelentést tesz az Országos Örmény Önkormányzat az ügyészségen az azeri baltás gyilkos ügyében, ismeretlen tettes ellen – értesült a Blikk.

2012. szeptember 18. 10:08

A Blikknek dr. Serikisian Szeván, az Országos Örmény Önkormányzat elnöke megerősítette az információkat. Az azeri baltás gyilkos kiadatása miatt tett feljelentés ismeretlen tettes ellen irányul, vesztegetés és hivatali visszaélés is szerepelhet benne.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. szeptember 18. 20:09
Az utóbbi fél évszázad magyar kormányait azért kellene feljelenteni, mert nem tettek feljelentést több százezer magyar ember sok ezer gyilkosa ellen.
csíksomlyai
2012. szeptember 18. 15:03
"Magyarország javíthatná a viszonyát Örményországgal, ha elismerné, hogy 1915-ben népirtás történt - mondta Akopján Nikogosz, az Országos Örmény Önkormányzat elnökhelyettese kedden." http://index.hu/belfold/2012/09/18/gesztussal_felejtethetne_a_baltagate-et_magyarorszag/ Támogatom.
g.zsolty
2012. szeptember 18. 15:02
Ez a kiadatás ( átszállítás?) létre sem jött volna ha még mindig Schmitt Pál az elnök, mert ő soha alá nem írta volna Safarov kiadatását, kivéve, ha időközben mégis megtalálták volna Gyurcsány szakdolgozatát, s arról kiderült volna, hogy azt bizony kopizta a Feri.
bini
2012. szeptember 18. 13:01
Savanyu a szöllö, mivel nem jőtt be a számitásuk Hodmezővásárhelyen, mikor a korábban őnállóan induló Zöld Baloldal odaállt a szocik mögé és így is bedöltek pedig a kampány finisébe beindultak a Kormány ellen Saharov miatt. Ezek után meg abba nem tudnak belenyugodni, hogy nem sikerült akkora vihart kavarni nemzetközileg, mint a média törvénynél és az alaptörvénynél, mivel a mértékadó nemzetközi szervezetek és politikusok rövidre zárták. Az EP akciójuk is dugába dölt. Nem tudom mit akarnak még elérni, hísz Magyarországon az örmény kissebbség súlya a többi kissebbséghez képest elhanyagolható. Az elcsatolt területen(erdély) ahol meg nagyobb közösség él több szervezete van közleményben már az elején Magyarország és a Kormány mögé állt. Nyugati meghatározó körök meg kifejtették, hogy örményország reakciója a kiadó országgal szembe túlzó, nem szokványos a diplomáciába. A napokban meg az azeri Elnőkkel több formális és informális tárgyalás folyt. Legutobb Franciaországban volt hivatalos munkamegbeszélésen, Rasmussen a NATO részéről Bakuban tárgyalt az azeri Elnökkel, előtte örményországba is járt. Az USA hivatalosan leszállt az ügyről a többi szervezettel együtt. Azerbajzsán több nemzetközi szervezet tagja így az ET, a BT-nek stb. Valahogy mindegyik leszált az azeri ügyről. A röhely az egészbe, hogy mi ez a vesztegetés meg hivatali visszaélés szöveg. Szerintem megbuggyant az örmény őnkormányzat vezetője. Igazán követhetné a Dakota közmondást, ha észreveszed, hogy a ló megdöglött amin ülsz, szállj le róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!