Roma holokauszt: a kormány szigorúan fellép a szélsőségesek ellen

2012. augusztus 02. 17:07

Magyarország kormánya továbbra is a legszigorúbban lép fel minden szélsőséges, rasszista, antiszemita, gyűlölködő megnyilvánulás ellen – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára a roma holokauszt nemzetközi emléknapján, csütörtökön Budapesten.

2012. augusztus 02. 17:07

Hölvényi György a Holokauszt Emlékközpontban tartott megemlékezésen hozzátette: a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyűlölködő hangokat visszaszorítsa, és az ország valamennyi polgárát megvédje a támadásoktól. Hangsúlyozta, hogy a borzalmaknak nem szabad még egyszer bekövetkezniük, ezért a gyűlölködésnek nincs helye a mai közéletben.

A rendezvény résztvevői, köztük nagykövetek és a diplomáciai testület tagjai arra emlékeztek, hogy a második világháború idején több tízezer roma embert hurcoltak el és gyilkoltak meg.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolinho723
2012. augusztus 03. 11:51
Tényleg muszály volt mögötte az új Széchenyi terv plakát?
Jason Bourne
2012. augusztus 03. 07:11
Magyar holokauszt emléknap az mikor is van, most nem ugrik be. Tudjátok, amikor a törökök és az osztrákok által a XVI-XVII. sz-ban kiirtott kétmillió színmagyar honfitársunkról emlékezünk meg? Tényleg, azért megkaptuk már a jóvátételt?
lavor
2012. augusztus 03. 01:23
Nah szép, országimázs: http://index.hu/kulfold/2012/08/03/bunbanda_miatt_haragszik_rank_kanada/ Fasszopó index is csak ilyenkor mer egy ilyen hírt kitenni a főoldalra, holnap napközben ennek már nyoma sem lesz. Pfejj!
picur3ka
2012. augusztus 02. 21:39
Nekem ezen a linken Gyurta jon be, udvozlom a humort!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!