Lépfene a debreceni városházán?

2012. augusztus 09. 14:53

Lépfene feliratú, fehér port tartalmazó borítékokat találtak a debreceni városházán. A borítékokat az ÁNTSZ elszállította; a debreceni rendőrkapitányság látszat keltésével elkövetett közveszéllyel fenyegetés gyanújával rendelt el nyomozást.

2012. augusztus 09. 14:53

Három „lépfene” feliratú, fehér port tartalmazó borítékot talált egy postai kézbesítő szerda délután a debreceni új városháza előtt; a borítékokat az ÁNTSZ elszállította – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Kelemen Éva rendőr főhadnagy tájékoztatása szerint a rendőrség egész éjszakára körbekerítette a Kálvin téri épületet, ahonnan csütörtökön a borítékokat és a postaládát is a népegészségügyi szakigazgatási szerv debreceni épületébe szállították. Az ügyben a debreceni rendőrkapitányság látszat keltésével elkövetett közveszéllyel fenyegetés gyanújával rendelt el nyomozást, amely két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető – tette hozzá Kelemen Éva.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JackHárpi
2012. augusztus 10. 06:57
Lehet hogy csak a helyi malom a Mr 20%-nak elsőre csak 19,9999999%-ot utalt és a fent maradt részt természetes anyagban küldte el! Dupla nullás liszt lehetett, már csak az érték arányosság miatt is!
trendo
2012. augusztus 10. 06:43
Ez egy hír??? Vigyétek a port egy laborba és ha fenyegetés valós, nyomozzátok ki a tettest, nyomozzátok ki és akkor tegyétek közszemlére. Egy-két zacskó sütőporért kár országos hisztériát kelteni, újabb összeesküvés elméleteket szárnyra bocsátani.
Bikaboy
2012. augusztus 10. 01:49
Működik a Vörös Brigád! Száz éve a módszereik semmit nem változtak!
gabuci
2012. augusztus 09. 17:10
Ha ráírom egy Nokiásdobozra, h atombomba, akkor látszat keltésével megvalósított fenyegetést követek el?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!